Autor: Beta

Info
02.05.2023.
17:34
Holandska vlada planira da zagađivanje vazduha azotnim gasovima drastično smanji otkupljivanjem i gašenjem farmi stoke što bi koštalo 1,5 milijardu evra, za šta je danas dobila dobrenje EK.
  • istoričar

    02.05.2023 23:03
    Kuda ide ovaj svet???
    Holandija je kolevka moderne poljoprovrede: tu je najpre počeo da se primenjuje plodored, intenzivna poljoprivredna proizvodnja, oni su selekcionisali prve visokoproduktivne sorte krava itd., a sve to zbog toga što su veliki deo zemljišta sami osvajali od mora, pa je ono imalo cenu i nastojali su ga maksimalno iskoristiti.
    Sada će se izgleda Ukrajina pretvoriti u žitnicu EU. A u Ukrajini barem ne postoje propisi o ograničavanju proizvodnje GMO. Samo da ne krenu da nam serviraju piliće sa tri krila.
  • Lošmi

    02.05.2023 18:28
    Samo domaće
    Dolazi vreme kada će mo od malih nogu piti samo coca colu i jesti 'burger iz epruvete.
    Udisaćemo osiromašeni uranijum i produkte raketnih goriva svih ovih ratova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna