Autor: Tanjug

Info
20.05.2023.
14:45 > 14:58
Roditelji učenika VII/2 odeljenja OŠ "Vladislav Ribnikar" uputili su dopis Ministarstvu prosvete u kojem zahtevaju hitnu suspenziju direktorke ove škole, školskog psihologa i pedagoga.
  • Maya

    21.05.2023 07:07
    @Mama Bozic
    Samo dopustite i vasoj deci da gledaju nasilne igrarije iz rijalitija ucenjenog narkomana.
    Pitam se samo koji vid agresivnosti ce vasa deca ispoljiti.
  • Čika Pera

    21.05.2023 05:42
    Iz moralnih razloga direktorka škole treba da podnese ostavku
  • Jelena

    21.05.2023 00:26
    Roditelji su u pravu
    Kao majka i kao prosvetni radnik tvrdim da su roditelji u pravu. Treba pozvati na odgovornost sve one koji su ovako nesto trebali da sprece. Nemoguce je da niko nista primetio nije, ni roditelji, ni prijatelji, niti bilo ko iz skole. Mi kao prosvetari nemamo samo obrazovnu ulogu, vec i vaspitnu. Na fakultetima imamo predmete koji nas osposobljavaju za rad sa decom, pedagogiju i psihologiju, metodiku nastave. Svaki ucenik se posmatra kao pojedinac. Kada su mnogi od prosvetara porazgovarali sa decom o necem sto nije nastavna jedinica. Svakodnevno vidjamo tu decu, 'negativne' promene primecujemo i o njima smo duzni da obavestimo kako roditelje, tako i odredjene strukture u skoli. Ocigledno se u ovoj skoli trci za uspehom, a sta nam se sa decom desava van nastavne jedinice, to nas se ne tice. Nije odgovornost samo na roditeljima, vec na celom skolskom sistemu, kao i svim polugama vlasti koje su prosvetnim ustanovama zavezala ruke. Drustvo nam je u rasulu, i vreme je da svako uzme deo svoje odgovornosti i da se jednom za svagda srede neke stvari. Podrska za roditelje. Podrska za decu koja su prosla stravicne traume, i podrska za inicijaticu da se decidno kaze sta dalje sa tom decom, kakav je plan za rad sa njima, kao i podrska za to da se utvrdi svacija odgovornost u ovom slucaju, ni po babi ni po stricevima, već po odgovornosti koju svi nose.
  • zgađen

    20.05.2023 21:07
    @ Mama Bozic
    Da li ste član biblioteke? Ako niste, učlanite se. Isplatiće vam se.
  • Za Bozic mamu

    20.05.2023 20:39
    Sramota
    Da se to desilo tebi, drugacije bi pricala!Sram te bilo, i tebe i sistem ciji si deo! Nema empatije u ovoj vlasti,nema...samo su sebi bitni!
  • Bas

    20.05.2023 19:04
    Stani
    Bravo Profo, bas si car.
    Hajd molim te idi i troluj negde drugde. Nisi ti za ovo.
    Ako imas problema sa ovim moze se to negde drugde resiti. Posto vidim da si hrabar covek.....
  • Milos

    20.05.2023 18:12
    Kad vidim komentare jasno mi je na koga su vam deca.
    @mama Bozic podržavam vas komentar u potpunosti.
  • Sova

    20.05.2023 17:53
    @NIA fotelja ČUDO
    Ni u jednoj vlasti nema moralnih. Nigde na svetu.
  • K

    20.05.2023 17:11
    @NIA
    Nema! Zato ih narod i Tera!!! U ostalom od Danas i nepostojj nikakva Vlada i Predsednik!!!
  • Profa

    20.05.2023 16:54
    A da deci otkažemo nastavu, zauvek zaključimo petice i u osnovnoj i u srednjoj školi te da im odmah dodelimo nacionalne penzije.
    Dokle sa glupostima?
  • Banderaš

    20.05.2023 16:50
    Karakter nula
    Direktorka i ministar prosvete su trebali istog dana da podnesu ostavke,a vlada da padne dan posle.
    Ružić je dao ostavku tek kada je ambasador Hill reagovao na Ružićevo skretanje sa odgovornosti na "zapadne vrednosti" te je pritegnut amerikancima morao(a nije hteo) dati ostavku. Karakteri nula.
  • Mama Bozic

    20.05.2023 16:15
    Ovo je već sramota.
    Ako već mislite da su oni krivi onda niste trebali ministra Ružica stavljati na stub srama. Kao majka i roditelj tvrdim da je taj klinac slučaj za psihijatra i jedino on i njegova porodica su odgovorni. On nije sa školom posećivao streljanu niti mu je direktorica otvorila orman sa oružjem. Ovi protesti su samo iskorišćeni u političke svrhe i neće doneti ništa dobro već samo nestabilnost. Zapitajte se kako vaspitavate decu.
  • NIA

    20.05.2023 15:46
    fotelja ČUDO
    Ministar prosvete posle 5 dana dao fotelju. Direktorka vrtica Poletarac Odzaci skoro posle dve nedelje dala ostavku. Direktorka Ribnikara obraz ko djon. Za Nladenovac nema krivice!....... Alo, ima li u ovoj vlasti iko normalan, moralan?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna