Autor: Tanjug

Info
04.07.2023.
11:45
Zajednički tag za naplatu putarine u Srbiji i Severnoj Makedoniji je u funkciji, rekao je Tanjugu ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.
  • Drajver

    30.08.2023 00:52
    Lažoviii
    TAG može da se koristi samo duž auto puta prema Grčkoj, deo auto puta od Skopja do Tetova i dalje prema Ohridu nije pokriven uređajima za očitavanje TAGa pa morate da plaćate kešom ili karticom
  • Slobodan

    09.07.2023 20:07
    Laž
    Kao i uvek: 05.07. sam prošao tim putem i tražio to mobilno mesto za konfigurisanje tagova i nema ga nigde. Da li iko išta iz SNS može da kaže a da nije laž?
  • Nkostic

    04.07.2023 22:53
    Netacno
    Da biste koristili tag morate da ga odnesete u drugu firmu koja sada ima dil sa državom. Znaci ENP koji je važio do sada i koji je servisirala jedna firma ne može da se koristi odmah u Makedoniji, čak i ako je vezan za platnu karticu, tj ako je postpaid, nego je to sad tzv. Open Balkan i radi ga druga firma. Zvao sam ih i rekli mi da dodjem u Ustaničku ulicu da potpišem novi ugovor, a prethodno da raskinem stari za ENP...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna