Autor: RTS

Info
14.08.2023.
12:54 > 13:18
Raskrsnica na Trošarini, gde se jutros dogodio sudar autobusa i tramvaja u kojem je dvanaest ljudi povređeno, regulisana je semaforom koji bio neispravan deset dana.
  • Dr Miggyy

    15.08.2023 09:04
    БЕЗ ОПРАВДАЊА!?
    Семафор на раскрсница на Трошарини десет дана није радио, када се сударили трамвај и аутобус семафор је одмах поправљен. Пре пар дана у Бачкој Паланци, услед невремена, каблови пали и угрозили животе људе. Квар је пријављиван 27 пута, а након три дана када су настрадали унук и деда, квар је саниран. Надлежни морају једном да зову одговорне за санацију што не делују на време, него када се десе несрећни случајеви. Мора да се уведе одговорност за немар и не рад. Ту нема оправдања!
  • Sremica BRANKA,

    14.08.2023 13:57
    Nista cudno
    Bilo sta da se desi,namestenici vlasti ni za sta nisu krivi,niti snose odgovornost.Za nenormalne ljude na vlasti,normalno je ono sto je nenormalno.I uvek je odgovor i objasnje famozno:PA STA?Pa i kablovi su uklonjeni posto je decak poginuo.
  • Sremica BRANKA,

    14.08.2023 13:55
    Nista cudno
    Bilo sta da se desi,namestenici vlasti ni za sta nisu krivi,niti snose odgovornost.Za nenormalne ljude na vlasti,normalno je ono sto je nenormalno.I uvek je odgovor i objasnje famozno:PA STA?
  • Aleks

    14.08.2023 13:33
    Semafor koji ne radi je jedna stvar, i to je onda na vozacima da postoju ostale propise, a neispravan semafor je nesto sasvim drugo. Ali kad se zvarsi Megableja tzv. univerzitet, onda je to isto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna