Autor: FoNet

Info
17.09.2023.
20:53
Rusija i Ukrajina će u ponedeljak, 18. septembra izaći pred Međunarodni sud pravde, u slučaju u kojem Rusija tvrdi da je invaziju na Ukrajinu pokrenula kako bi sprečila genocid.
  • Žitelj

    18.09.2023 23:23
    Kroz istoriju je bilo "sprečavanje genocida" kao glavni izgovor , a u novijoj istoriji počev od 1939 i napada na Poljsku obe okupacione sile Nemačka i SSSR su se pozvale na isto Nemci su tvrdili da žele da spreče genocid nad Nemcima, i Rusi da spreče genocid nad Rusima(SOvjeti), nije bilo još suđenja za ratne zločine zapadnih i istočnih sila u Koreji, ili Vijetnamu, nije bilo suđenja za ratne zločine Amerikanaca u Iranu , Grenadi ,Panami, Iraku. Kao i Rusi sada, i Amerikanci su imali 1999 isti izgovor za bombardovanje i okupaciju dela SRJ "sprečavanje genocida nad Albancima" , dokaz da je Putko zapadni čovek, i da se koristi istim metodama, a onda se kao i zapadnjaci pozivaju na međunarodno pravo i licimerje koje obe strane sveta koriste, sve dok su velike sile u pitanju nema ni Haga niti pravde za ikoga jer "međunarodno pravo" ne postoji , ono je mrtvo slovo na papiru, samo laži obmane i zločini zaslađeni neviđenom nepravdom i idolopoklonstvom.
  • Presuda

    17.09.2023 22:27
    MSP je već jednom doneo odluku po istom pitanju.Odnosilo se na Srbiju.
    Odgovor je glasio:
    NISMO NADLEŽNI.
    Samo da se podsetimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna