Autor: Beta

Info
19.09.2023.
13:36
Azerbejdžan je danas objavio da je pokrenuo "antiterorističke operacije" protiv Jermenije u Nagorno Karabahu, vrletnoj oblasti oko koje se spore te dve države.
  • Rusija

    20.09.2023 00:08
    nekad ne tako davno rusi su prodavali oruzje hrvatima, gledali postrance dok nas je nato bombardovao i razarao, amerima su ustupili kosmet a sebi uzeli ostatak razorene srbije..ne tako davno rusi su podupirari bugare koji su se osilili i krenuli na srbe iako smo bili skoro pa na kolenima nakon WWI ipak smo se odbranili i proterali bugare ali su zato grke ostavili na cedilu i pomogli turcima da bi imali izlaz na bosfor i dardanele.. erdogan je neki dan bio na kafi kod kgb-putina i sigurno dobio zeleno svetlo da azerbejdzan koji inace turci podrzavaju sredi armensko pitanje i taj narod nakon godina i godina genocida koji vrse nad njima napokon zavrse!nema zemlje koja iz dna duse ne mrzi izdajnicke ruske vladare i izdajnicku rusiju, sve zemlje bivseg sssr-a. sve bivse zemlje koje su bile pod zlom cizmom rusije!!!a rusi?saradjuju sa arapima i pustinjacima, crvenim kinezima koji su opet prica za sebe, kao i truli usa-zapad i sad sa domorocima iz afrike... e to je rusija, to je tvoj "bratski" narod srbine, to je PRAVOSLAVLJE !!! slep si kod ociju dok su ti grci ostali jedini iskreni prijatelji pa cak i ruso-ukrajinci..ali ti ne vidis slep si!!!cak je i tito i ex-yu partija nekada ne tako davno pobegla od crvenog demona
  • V

    19.09.2023 18:48
    Kada okrenes ledja Rusiji a zapad tebi.
  • Himars

    19.09.2023 18:20
    Po Rusiji
    ..seva,koga će Rusija da štiti,kad po sporazumu treba da štiti Jermeniju,ali ne i Gornji Karabah (zvanično teritorija Azera)prim aut.
  • Jermenovci

    19.09.2023 16:19
    Lupetanja
    @Primer Jermenije

    Jermeni niti su pravoslavni, niti su Sloveni.
  • Makijaveli

    19.09.2023 15:40
    ...
    @Primer Jermenije
    Sreca pa nas okruzuju zemlje Nato...inace bi nas davno braca Rusi rasparčali...Jermeni nisu te srece...
  • vvc

    19.09.2023 15:39
    "Naime Jermenija je okrenula leđa Rusiji poput Crne Gore i potpuno se pre neku godinu okrenula zapadu, i odma posle toga je ostala bez teritorije u Nagorno Karabahu, ovo je samo nastavak toga."

    Nije tacno, cak naprotiv! Rusija se pokazala kao uzasno slab zastitnik Jermenije koju je istu bacila pod autobus, zbog svoje nemoci i vojne i ekonomske, i zbog priritetnijeg odnosa sa Turskom. Jermenija je napravila gresku i sad placa cenu - Rusija nemocna i nezainteresovana, Azerbejdzan bitan Evropi zbog gasa a Izraelu zbog Irana. Jermenija je na cudan nacin nasla u situaciji da nikom nije bitna. Jedino Iran koji mozda uskoci cisto zbog losih odnosa sa Azerbejdzanom i njihovim saveznikom Izraelom. U sustini iza svega se krije Turska, uzasno mocna i bitna svima u regionu, ukljucujuci i Rusiju. Nesrecni Jermeni su u ovoj igri na zalost se kladili na pogresnu kartu. Tako da je ovo nama odlicna lekcija.
  • 420

    19.09.2023 15:35
    @primer jermenije
    gresis, primer jermenije nam pokazuje, kako to izgleda kada su ti Rusi saveznici, kada su u ODKB vojnom savezu sa njima, i koliko takav jedan savez ne vredi ni 5 para.... Ko god se drzao Rusa i ruske politike i bio njihov pulen, pre ili kasnije je to zazalio i debelo platio krvlju...
    Mi moramo sto pre u NATO inace cemo ostati izolovana Severna Koreja u Evropi.
  • Stvarno?

    19.09.2023 15:18
    @Primer Jermenije
    Tačno, ovo se desi kad se osloniš na silnu Rusiju, pa ti umesto obećane pomoći pošalju šipak. Jermenija se oslonila na Zapad baš zbog toga, jer se ovo već dešavalo, a Rusi su samo iskulirali.
  • Primer Jermenije

    19.09.2023 14:39
    Jermenija je najbolji primer šta će se desiti sa Srbijom ako se skroz okrene zapadu.
    Naime Jermenija je okrenula leđa Rusiji poput Crne Gore i potpuno se pre neku godinu okrenula zapadu, i odma posle toga je ostala bez teritorije u Nagorno Karabahu, ovo je samo nastavak toga.
    Jermeni su pravoslavni Sloveni i ako hoće da sačuvaju svoje teritorijalne i svake druge interese moraju biti u dobrim i korektnim odnosima sa Rusijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna