Autor: 021.rs

Info
09.10.2023.
11:12 > 11:15
Odluka Vlade Srbije o produženju ograničenja zapošljavanja u javnom sektoru do kraja 2026. godine nastavak je agonije i ucene za sve radnike, navode Udruženi sindikati Srbije "Sloga".
  • Već viđeno

    13.10.2023 12:07
    Postoje dve opcije u ovoj dažavi :
    1: postati član SNS i imate sve privilegije, znaci clan sekte
    2: spakovati kofere i otići preko , pokušati bolji život dok se moze
    3: nema više
  • Bojan

    10.10.2023 12:06
    Nije tačno da se ne zapošljava,u Ćupriji u bolnici primljeno je par radnika na neodređeno vreme( za stalno).
  • Liman

    10.10.2023 07:51
    Ima mnogo zanimanja gde je nemoguće raditi u neizvesnosti povremeno privremenih poslova, u kulturi, u zdravstvu, u prosveti. Ljudi moraju da ulažu u svoje znanje, da se razvijaju da bi mogli da obavljaju odgovorne poslove, a to je nemoguće ako su privremeno zaposleni. Takođe, ne postoji stvarna kontrola ko se zapošljava, s kakvim kvalifikacijama i za koje poslove. O uceni da se i ne govori. Kada je ukinuto zapošljavanje na određeno i uvedeno na tromesečne ugovore, pred izbore pre korone, niko od nezavisnih medija, niti od političkih partija nije reagovao na to. Svi su ćutali i pravili se mrtvi a od početka je bilo jasno čemu to služi. Evo nam se bliže izbori, ljudima je ugrožena egzistencija ako ne glasaju zna se za koga... Opet niko u programu nema socijalu, zapošljavanje, šta će učiniti u malim mestima, a život ide dalje, Srbija sve siromašnija i praznija.
  • Miki

    10.10.2023 06:26
    Haos
    Zaposlili svoje , uglavili se i sad nema mesta za sirotinju.
    Sramota i zalosno.
  • goran

    09.10.2023 12:10
    joj
    sramotne li priče , sindikata koji žive od države ...
  • Novosadjanka

    09.10.2023 12:02
    Nema govora o kontroli zaposljavanja. Vladajuca klasa zaposljava na neodredjeno vreme nekvalifikovana lica namestanjem konkursa. Oni manje zsaluzni rade po ugovorima na privremenim i povremenim poslovima godinama. Upravni inspektor nista ne preduzima kada dodje u kontrolu jer dobija direktive iz kabineta predsednika pokrajinske vlade. Pametna i vredna deca ne mogu da se zaposle jer im je zabanjeno ida konkurisu. Haos i beznadje. Pitam se kada ce ovima na vlasti biti dosta i dokle cemo trpeti ovakav teror.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna