Autor: Vujo Ilić

Info
03.11.2023.
15:33 > 18:29
Slede nam još jedni vanredni izbori. Period od poslednjih izbora održanih 2022. godine bio je poseban.
  • xqt

    04.11.2023 05:59
    Pristali na poraz
    Izbori neće biti ni demokratski ni po zakonu. To je opšte poznato, ali se narod s time pomirio.
  • Mila

    03.11.2023 23:57
    Ja imam veoma jak razlog da ispratim na lokalnim izborima listu kandidata za odbornike. Znate,Novi Sad je mali grad. Svi mi znamo te iz odbornickih klupa,to su oni isti za koje ni jedan komsija ni članovi familije nemaju lepu rec. To su oni isti koji su dobili po 5 plaćenih funkcija,sluzbeni auto i razne bonuse. To su takodje “ljudi” koji izrabljuju stranačke aktiviste da bi sebi osigurali fotelje. I ne,oni ne idu po kućama da sakupljaju glasove. Ne idu jer bi ih svi izbacili napolje. Zar nije sramota da takve ljude i dalje nagrađuju? Zar vas nije sramota sto svi znamo koji su fakultet “završili”… zapitajte se pre nego sto ih stavite na listu. I od toga zavisi rezultat na izborima,ne zaboravite!
  • Milan

    03.11.2023 20:10
    Opozicija trazila, opozicija ga dobila. Sve ostalo je glupost
  • Boris

    03.11.2023 20:07
    Pravo u metu
    Odlična analiza!
  • Milos

    03.11.2023 19:23
    Budimo realni
    Sve ovo ima smisla, ali je dat isvrt samo iz jednog ugla. Da budemo objektivni, da ne licimo na neke. Istina je da je opozicija bas trazila izbore vise puts, pozivala na njih, govorila da se vlast plasi i da ce sigurno izgubiti. Vlast je to prihvatila, naravno uz taktiziranje, ali prihvatila je. Cak je Vucic govorio da ce raspisati do kraja godine, a ne i odrzati, a onda su oni opet trazili odrzavanje do kraja godine. Tako da, nestrucni su i nisu pripremljeni dobro ni opozicionari, a ovi iz vlasti to vesto koriste.
  • Б

    03.11.2023 19:02
    Већ одлучено
    Избори су већ одлучени оног тренутка кад су УДБ-ини спавачи у "националној" опозицији активирани и онемогућено јој је да изађе заједно на изборе. Еврољупци излазе заједно да добију што више гласова и владају из сенке, јер ће Вучић бити натеран да уради оно на шта се обавезао још 2012. Шешељу је ово можда последњи круг.
    Србију чека судбина Јерменије ако се не окрене од Запада и умeсто демократије не окрене меритократији, ако не уништи корупцију, непотизам и партократију. Ко не производи своју храну и енергију, неће га бити. Запад је заиграо на све или ништа, отворено се сврстао на страну једног народа, а против свих осталих. Тај народ уништава православне цркве.
    Сваком ко мисли "даћемо Косово и Запад неће више ништа тражити" имам да продам сва три моста преко Дунава и Железничку и Аутобуску станицу приде.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna