Autor: Tanjug

Info
15.02.2024.
12:42 > 12:51
Kalifornijska kompanija za razvoj veštačke inteligencije Open AI počela je da uvodi kontrolu memorije za jedan deo korisnika sistema Čet Dži-Pi-Ti (ChatGPT).
  • Renato

    15.02.2024 17:26
    "Veruj mi, ništa nije sigurno"
    --- Sve se to pamti za ne daj bože da zatreba.
    Čovečanstvo gubi veru u sigurnost na internetu, pa otuda i TOLIKA, briga i buka u poslednje vreme i naglašavanje da: "podaci mogu biti obrisani i da se neće čuvati na serverima". Čak i ako je tako, u novoizgrađenom svetskom "sabirnom centru podataka" u Londonu, koji je optičkim kabelom provučenim kroz Atlantski okean, spojen sa SAD, NY, podaci će sigurno ostati uknjiženi. Azija je izuzetak i podaci sa tog kontinenta samo malim delićem prolaze kroz taj sabirni centar podataka internet saobraćaja.
    --- Pitanje koje se postavlja je: "ko će i na koji način u budućnosti koristiti te podatke..."
  • mali Marinko

    15.02.2024 13:48
    Free tech
    Da da pogotovu što će da "zaboravlja", ima sve da pakuju na neke servere i da profilišu još bolje nego sa fejsom i ostalim dr.mrežama i da valjaju podatke u komercijalne i ostale svrhe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna