Autor: RTS

Info
28.03.2024.
08:27 > 08:27
Dejan Ševković iz Gorske službe spasavanja, koji je više od 20 sati učestvovao u potrazi za nestalom devojčicom kod Bora, kaže za RTS da je situacija na terenu bila napeta, a uslovi otežani.
  • Vlada

    28.03.2024 09:25
    Potreba
    Mislim da nema potrebe da kreirate takve izjave. Za pretragu za jednom osobom na relativno malom terenu nije potrebno dovoditi dodatno osoblje iz bilo koje zemlje, jer i nas GSS kao i sektor za vanredne situacije poseduju dovoljno ljudi i opreme za takvu pretragu. Momcima iz Hrvatske hvala i svaka cast na ponudjenoj pomoci! Ne mesajte politiku u sve, pogotovo ako ne poznajete potrebe jedne takve akcije.
  • Neko

    28.03.2024 08:47
    Zašto???
    Pitanje za gospodina.Zašto su odbili pomoć Hrvatskog spasilačkog tima? Zbog politike?Pobogu,dete je i pitanju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna