Autor: 021.rs

Info
28.03.2024.
09:18
Inicijativa "Ne posmatraj. Reaguj" smatra opasnim napade institucija, pojedinih verskih zajednica, konzervativnih pojedinaca i nevladinih organizacija na Zakon o rodnoj ravnopravnosti.
  • Radojica

    28.03.2024 10:14
    Podećanje
    Konstrukcija iz naslova me jako podseća na situaciju iz vremena otcepljenja Crne Gore od Srbije, posle njihovog referenduma. Njihov predsednik tada kaže: "Čestitam Srbiji na osamostaljenju!"
    Nasilno menjanje jezika NIJE dobro ni za koga jer predstavlja silovanje jezika i pravljenje neprirodnih jezičkih konstrukcija. Uostalom, filolozi iz Matice Srpske su se već izjasnili protiv toga. Nevolja je što u ovome, kao i skoro svuda, glavnu reč vode političari. Oni ni u čemu ne pitaju struku nego rade po svojim interesima. Kada pogledate oko sebe, to se vidi svaki dan.
  • B

    28.03.2024 09:55
    Naravno
    I u skladu sa tim, kad satrapi uvedu vojni rok SVI da ga služe.
  • Zemlja čudesa

    28.03.2024 09:39
    Jeste, stvarno mnogo dobra stvar. Nema više podele na muške i ženske poslove, sad svi radimo sve. Žena nešto kuka da joj je džak cementa suviše težak, ali navići će se i ojačati dok iscepamo i složimo drva za zimu. Meni se sviđa kuvanje ručka, prilično je zabavno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna