Autor: Beta

Info
12.04.2024.
09:58
Ministar finansija Siniša Mali izjavio je jutros da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao pisma svim liderima u Evropi, povodom najave prijema Kosova u Savet Evrope.
  • Fantom iz opere

    13.04.2024 08:16
    A u tom pismu piše
    Možete mazati ovde oči raji, al zna se dobro šta se iza brda valja. Obaveza da ne blokiramo ulazak u evropske institucije. Zar ne lažni doco?
  • Stevica

    12.04.2024 16:15
    kome piše
    Nije pisao njima. On sa njima zapravo ne komunicira. A ni oni sa njim. On uvek piše Informeru, Alo, Srpskom telegrafu, Pinku, Hepiju itd.
  • Temerinac

    12.04.2024 11:41
    Ako prime Kosovo u SE, istog sekunda Srbija treba da izađe iz SE i da pred izbore u EU da im pokvari Bal Vampira, jer to može da se uradi, a ne da kuka za nečim što ne može da se uradi ili zbog nečega na šta ne može da se utiče !
    Takođe Srbija treba odma po prijemu Kosova u SE da objavi da od sada ukida "EU posrednika" u dijalogu sa Kosovom i da sve vraća u SB UN u prisustvu Kine i Rusije. Kada ako ne sad ? Baš je pravo vreme za to pred EU izbore, a posle ukidanja dinara i prijema Kosova u SE !
    A "EU posrednik" ima mandat dobijen iz GS UN što znači da to nije obavezujuća odluka, i Srbija to u svakom sekundu može da odbaci i vrati u SB UN. A Vučić je optuživao Žute da su izbacili pregovore iz SB UN i ubacili EU posrednika, a ćuti da je to neobavezujuća odluka GS UN koju Srbija može da odbaci u svakom trenutku. Sad je prilika za izbacivanje EU posrednika , nema izgovora !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna