Autor: Beta

Info
13.04.2024.
06:33
Komesarka Saveta Evrope za ljudska prava Dunja Mijatović danas pozvala da se 11. juli proglasi za Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici.
  • Sremac

    13.04.2024 22:12
    Dodik je najavio da će RS proglasiti nezavisnost ako u UN izglasaju genocid u Srebrenici.
    Velika podrška za nezavisnu RS !
  • Сима страхота

    13.04.2024 20:53
    Злочин и глупост
    То је прво злочин, а онда глупост. Шта су Младић и остали мислили, како ће се живети после рата? На жалост, криви смо и ту нема збора. То што се Сребреница не уклапа у дефиницију геноцида не смета нашим "западним пријатељима".
    Изгледа да Вучић не испуњава све што је обећао; чак се и енглеска штампа дигла против њега. Чим те Енглези хвале, знаш да си издајник и за свој народ највећи злотвор.
  • "Mišljenje"

    13.04.2024 16:36
    Kako nije pitanje mišljenja kada je upravo vaše mišljenje da je počinjeni ratni zločin "genocid" iako se ne uklapa u definiciju genocida a što Bošnjaci maksimalno forsiraju i nameću zajedno sa osvedočenim "prijateljima" srpskog naroda na zapadu? Hrvatska vojska, policija i paravojne jedinice napadnu UN zaštićenu zonu što bi trebalo biti zločin sam po sebi, pobiju više od 2.000 civila uključujući i žene i decu, proteraju ih više od 200.000 etnički čisteći oblast od jednog celog naroda i sve to začine bombardovanjem kolone izbeglica sa sve ubijanjem dece u njoj i to na teritoriji BiH i ovo, uprkos tome što ima više obeležja genocida od Srebrenice, ne samo da nije to već je taj prepošteni zapad presudio da to nije čak ni zločin - za prelazak ulice na crveno svetlo dobiješ veću kaznu. Hvala vam na vašem "mišljenju" a još više na "poštenju". A potom na sve to dolazi talas botova kojima je zadatak da nas uvere kako mi treba da se suočavamo sa prošlošću dok komšije koje su ispunile EU standarde masovni masakr svojeg stanovništva srpske nacionalnosti koji su sproveli obeležavaju i slave svake godine kao zvaničan državni praznik.
  • ddddd

    13.04.2024 14:52
    Malo je licemerno da pozivaju i apeluju na međunarodni dan sećanja na Srebrenicu, dok svi ti koji pozivaju na sećanje istovremeno sprovode genocid uživo u Palestini pred očima cele planete, i niko im ništa ne može.

    Znači, samo NATO organizacije i države imaju pravo da kažu šta je genocid a šta ne, koje žrtve možemo ,a koje ne možemo da pominjemo.


  • Mary Poppins

    13.04.2024 13:35
    48 milijardera u Srbiji
    Ti zločinci su pobili decu,starce,nemoćne ljude i već30 godina radikali koriste svoje zločine da ostanu na vlasti,kao i nepriznavanje radikalskih zločina da ostanu na vlasti. Ubice su ubice i ne želim da mene i druge poštene građane neko obelezava jer su neki srbi počinili stravične zločine,a sada su u rukovodstvu drzave ,ali bogatiji za par milijardi €.
  • Dr

    13.04.2024 11:23
    Ne mešam se u politiku
    Ali, ako je ovo prva rezolucija ovog tipa i ne obuhvata sva ovakva dogadjaja bilo gde i bilo kad i bilo ko je učinio onda je ona politička i ima za cilj nešto drugo a ne katarzu. Šta reći za zločine i istrebljenja na tlu Afrik(koje su počinili Englezi,Nemci,Belgijanci, Portugalci,Francuzi...), Indijanaca u Severnoj i Južnoj Americi (od strane Španaca, Engleza, Francuza, Portugalaca), Evropi (od strane Nemaca, Hrvata,Turaka...) , Aziji.....itd
  • Бата

    13.04.2024 10:59
    Бата
    Србија је чланица СЕ и признаје Хаг и све њене пресуде,тиме и Геноцид у Сребреници. Нема ту никаквих клопки и политичких препуцавања,које форсира СНС и АВ у Србији. Пресуда је донесена,да у Сребреници је почињен Геноцид од стране Српске Војске,који је тадашња власт из БГ прећутно одобрила и није ништа урадила да недоће до тога! Крај.
  • Vule

    13.04.2024 09:57
    A da gospodja procita definiciju genocida, nije tesko?
  • Anita

    13.04.2024 09:47
    Suočavanje sa sopstvenom prošlošću je prvi korak ka zdravijoj budućnosti.
  • Zamenik zamenika

    13.04.2024 08:56
    Zašto bi mene brinula rezolucija o genocidu u Srebrenici? Srebrenicu nisam video ni na razglednici, nikad bio tamo, ne znam da li bi znao da je nađem na karti. Zar nije u mom najboljem interesu i moje države da se ogradi od tog zločina, osudi genocid i podrži tu rezoluciju, sve optužene pronađe, privede pravdi i osudi? Zločinci imaju ime i prezime.
  • Peki

    13.04.2024 08:51
    Peki
    Apsolutna Podrska na ovome!
  • Plaćač poreza

    13.04.2024 08:44
    Nije narod genocidan. Ne postoje genocidni narodi. Postoje ljudi koji su podržavali genocidu politiku, ratne zločince i koji su još uvek u politici i vladaju. Oni pokušavaju da speru ljagu sa sebe idejom da se radi o celom narodu i državi. Ratni zločinci pogotovo vole da se kriju iza naroda pričom da je na optuženičkoj klupi ceo narod a ne oni lično sa njihovim saradnicima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna