Autor: Tanjug

Info
28.04.2024.
10:23
Stručnjak za Holokaust, direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof, izjavio je da rezoluciju o Srebrenici ne treba podržati.
  • Yip Man

    29.04.2024 11:01
    Rezoluciju o Srebrenici ne treba podržati, time bi se oslabio pojam "genocid" ...

    Ne, time bi Izrael bio u istom rangu kao i Srbija ako ne i gori.
  • Milan

    28.04.2024 17:24
    Ne palite se. Autor je Tanjug. Ovog lika uvek nameste sa istom pričom...
  • NS

    28.04.2024 16:56
    Ovo je udar Nato-a na Dodika zato sto je pro-ruski nema to vese sa pravdom.

    Zapad i istok su zaratili i bice sve gore…
  • Slucaj

    28.04.2024 16:39
    @@pera nevera
    Stoti put pitam da li ste svesni koliko mi nista nismo uradili na ispunjavanju usl9va za pristupanje EU. Zaposleni u drzavnoj upravi nisu u stanju da naprave planove koji samo njima mogu biti od koristi. Radila sam na tome sa njima, ima ih nepismenih! Kad smo kod toga, pise se "nebitnih". Mislim da je nuzni minimum biti pismen pre nego sto se udje u raspravu o svetskoj politici.
  • Mile

    28.04.2024 15:36
    Hvala
    Gospodinu Zurofu na mnogim velikim stvarima koje je uradio u proslosti, a i na stvarima koje radi danas. Boze cuvaj Srbiju i Izrael!
  • Dušan Savić

    28.04.2024 14:32
    @pera nevera
    28.04.2024 • 12:35
    Da je Vučić za ove tri godine koliko ga EU moli da uvede sankcije Rusiji i uskladi spolnu politiku Srbije sa politikom EU ne bi bilo ni ove rezolucije . Ali pošto je Vučić protiv čitave Evropske civilizacije i nasuprot svih zemalja Evrope, on može doneti samo štetu Srbiji kao i Evropi time što podržava ruskog agresora i time što je Srbija jedina država u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji, a takođe je je jedina država u Evropi koja nije članica ni NATO ni EU . I ja mislim da on nije dobar ni za EU ni za Srbiju i sa njim se ne može razumno i drugačije . Na žalost ne ide Srbija ovom politikom dobrim putem.

    E sada pametni da smo uvrli sankcije. Ko ji nas sada sačuvao? Rusi i kinezi rade punom parom protiv ove rezolucije. Za razliku id naših diplomata koji samo kukaju. Rezultat svega ovoga će biti rezultat kine i rusije.
    A da si čitao malo više video bi da Kinezi hoće da tuže Japan zbog genocida. A rusi nemačku plus nagovaraju afričke zemlje da krenu spor za genocid protiv engleske i francuske.
    To ti je razlika. Da si uveo sankcije ko bi te zaštitio sada?
    I jel vidiš kada se otvori pandorina kutija kako kreće u svetu. Mislili su da su zaštićeni i da mogu da rade šta hoće i dokle hoće ali na njihovu žalost krenulo je da im se odbije od glavu.
  • Vesna

    28.04.2024 14:01
    Istorija
    Tačno. Iza je plan da se zverstva nacista umanje, a da se stradanja Jevreja iskazuju u hiljadama, ne u milionima što je žalosna istina. Aušvic već nazivaju ''poljskim logorom'' i brišu iz Vikipedije da ga je Crvena armija oslobodila. Falsifikovanje istorije se ne sme dozvoliti.
  • @pera nevera

    28.04.2024 13:19
    Pa ti neveruj i dalje
    Ako ti do sada nije jasno, da je i pre ovog krezavog sns postojala isto tako ekipa is ds-a, samo su se malo lepše oblačili i nisu se toliko seljački ponašali gde god su stigli i, priznajem, daleko su kulturniji bili od današnjih troglodita. Od kad se nama obećava ulazak u EU? Koliko poglavlja otvaramo od Slobe do sada? Sta su uradili mnogo za Srbiju pre Vučića? Apsolutno ništa, mi se sa mrtve tačke nismo pomerili od devedesetih do sada. Samo nam nešto obećavaju, samo nas lože i turiraju nas u leru, na već 20+ godina, na crvenom svetlu na semaforu.
    To što njega mrze neki likovi iz EU i prde mu non stop kako nije osudio agresiju na Ukrajinu, su totalno ne bitni likovi u EU. Pravi likovi se dogovaraju sa njim kad se svetla pogase. Od Srbije se pravi deponija za njihove prljave industrije i dokle god postoji neko ko će i poslednje parče plodne zemlje da im da za džabe, dotle će im biti dobar i Vučić i Vučić posle Vučića. Pa makar bilo jos 800 agresija na Ukrajinu.
  • pera nevera

    28.04.2024 12:35
    Da je Vučić za ove tri godine koliko ga EU moli da uvede sankcije Rusiji i uskladi spolnu politiku Srbije sa politikom EU ne bi bilo ni ove rezolucije . Ali pošto je Vučić protiv čitave Evropske civilizacije i nasuprot svih zemalja Evrope, on može doneti samo štetu Srbiji kao i Evropi time što podržava ruskog agresora i time što je Srbija jedina država u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji, a takođe je je jedina država u Evropi koja nije članica ni NATO ni EU . I ja mislim da on nije dobar ni za EU ni za Srbiju i sa njim se ne može razumno i drugačije . Na žalost ne ide Srbija ovom politikom dobrim putem.
  • Nsn

    28.04.2024 12:26
    Konačno neko normalan da kaže, zločin jeste, genocid nije.
  • dule

    28.04.2024 12:26
    Jako lepo i jasno objasnjeno. Jedino bi dodao malu ispravku - ne bi onda imali stotine genocida, nego hiljade ako ne i desetine hiljada.
  • pera nevera

    28.04.2024 12:16
    Problem sa Rezolucijom mogu da imaju samo oni srbi koji su tada okrvavili svoje ruke,kao i oni koji su za vreme tog rata huškali na zločine. Ja kao srbin nemam nikakav problem sa rezolucijomo genocidu,nikoga nisam ubio,niti naredio nekomdrugom,nisam nikoga zlostavljao,proterao,za vreme tog rata.Svaki zločin i svakog zločinca osuđujem.Ova vlast forsira zločince u javnom prostoru.
  • Lucifer

    28.04.2024 12:15
    Ne laje ker sela radi nego sebe radi. Malo svrbi Izraelce ova situacija u Gazi izgleda...
  • Milan NS

    28.04.2024 12:10
    @Čiča
    Čvoroviću, predsednik ti sipa iz TV direkt u mozak, a ono malo mesta što ostane to popuni "Informer" od 30 dinara.
    Srebrenica je kap koja je prelila čašu i zato je genocid, ne od strane svih Srba i srpskog naroda već od određenih lica potpomognutih od strane vlasti u Srbiji. Niko osim tvog predsednika ne tvrdi da su Srbi genocidan narod zato stavi lek pod jezik i dremni malo
  • Branka

    28.04.2024 11:41
    I sta sada...
    I sta sada imaju da kazu ovde neki koji olako tvrde da mi moramo da se suocimo sa tim da je bio genocid, da se temeljno pospemo pepelom po glavi, da ostanemo cadjavi zauvek a oni beeeli k'o sneg...ti sveznajuci, iskompleksirani, pre svega neobavesteni samomrci a bome i srbomrsci u velikom broju
  • L

    28.04.2024 11:32
    L
    Mudro i pametno je bilo da je doticni cutao.
  • Brat Mili

    28.04.2024 11:31
    Generalizovanje jednog naroda kao genocidnog je po meni nasilno etiketiranje.
    To što je tamo urađeno,i ako je uopšte urađeno su uradili pojedinci.
    A zna se i ko su,pa njih njakajte.
    Tamo neko nerođeno dete po rođenju je genocidno.
    Totalno zamlaćivanje mozgova,a i između ostalog i namerno su napravljeni konflikti za dalju budućnost.
    Žarišta se dolože a vatra se loži...
  • Li

    28.04.2024 11:28
    Odgovor
    To on minorizujući postojanje Genocida u Srebrenici ostavlja mesto minorizac7ji genocida u Gazi..
    Sramota.
  • Aca

    28.04.2024 11:22
    Kako se on nije toga setio
    Evo primera kako se na diplomatski način može rešiti ovaj problem. Na žalost predstavnici naše zemlje nemaju ni d od diplomatije i glavna mantra im je patetično 'ceo svet je protiv nas' ili neprimereno ponašanje na sednicama po svetu...
  • Milan1ns

    28.04.2024 10:55
    Ma jok
    Sad ce nasi domaći stručnjaci da objasne gospodinu da nije u pravu i da se slepo treba poklanjati svemu što kažu mainstream mediji.
  • Чича

    28.04.2024 10:45
    Чича
    Е тако, браво доста више сатанизације Срба!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna