Info
30.10.2012.
15:06 > 07:39
Bojkot kupovine u velikim trgovinskim lancima je uspeo i odazvao se veliki broj građana, izjavio je predsednik NOPS-a Goran Papović.
  • Strašno

    31.10.2012 08:53
    Strašno
    Strašno je videti ljude da kupuju za više od 1000 din u Idea marketima jer je roba 25% minimum skuplja od ostalih, prodavačice su spore, ima ih malo, stalno se zivkaju da dođu na kasu, zovu magacionera i obezbeđenje da čukaju. Od kada se otvorila ova na naselju NIKADA nisu radile sve kase, NIKADA!
  • Bravo, Bravo Johny !!!

    31.10.2012 06:42
    Papoviću, osvežio si pragmatističku filozofiju
    Čovek može biti USPEŠAN i kad NEMA.
  • Živa Žežin

    30.10.2012 22:03
    i ja sam uspešan kad sam sebe ocenjujem
    Papović je nedavno najavljivao jednodnevni bojkot.Sada trodnevni.Iako je protekao samo jedan dan proglašava bojkot uspelim!Ima čovek i podatke!Papović ima dve organizacije potrošača NOPS za republičke pare i Udruženje potrošača Vojvodine za za vojvođanske pare.Baška kao što kaže APOS obmanjuje da predstavlja ikoga do samog sebe.Najviše me čude sredstva informisanja: pa zar ne vide da čovek ne poznaje ekonomsku problematiku i da ovde govori jedno a onde drugo.
    A priča o bojkotima nije mu prvi put.I ranije je pozivao na bojkote ali se to zaboravilo.Novinari pogledajte klipinge.Bilo bi dobro da gospodin Papović ažurira svoja dva sajta i napiše svoju radnu biografiju.Tačno je da ima smisao za uočavanje nepravdi ali za tako ambiciozno delovanje mora se biti visokoobrazovan sa pristojnom radnom biografijom i uvažavanjem od strane kolega, što sa Papovićem, nažalost nije slučaj.
  • mrgud

    30.10.2012 21:02
    Ja ih i inace bojkotujem jedno 29 dana mesecno.
  • ime mi je...

    30.10.2012 20:23
    Gospodine Popoviću
    Nije bojkot uspeo jer ste Vi tražili da se ne kupuje, već što narod nema para. Ja taj Vaš bojkot već par meseci držim jer je sve otišlo do vraga.
  • Mladja

    30.10.2012 19:51
    ccccccc
    Papovicu ne obmanjuj narod !

    Osim dela koji dobijate iz budzeta deder spisak i "donatora" koji vas placaju ...
  • 30.10.2012 18:06
    Mislim da im nije lako doakati, a nešto ih baš ni ne pogađa "bojkot". Evo ide reklama na TV, da jedan od velikih lanaca za sutra najavljuje popust od 10% na sve artikle, podigli su cene preko 20% pa sada udaraju kontru bojkotu. Garant će sutra marketi biti puni.
  • G

    30.10.2012 17:57
    @Slusalac - ista, identična pitanja bih da se dodatno postave i ovoj "Asocijaciji potrošača". Šta su konkretno učinili za potrošače u Srbiji?
  • Slusalac

    30.10.2012 17:21
    Da utvrdimo gradivo.
    Pre nekoliko dana na slican tekst sam ostavio komentar u kome sam pitao gospodina Papovica na koji demokratski nacin je izabran na funkciju na kojoj je.
    Kako se finansira njegova nacionalna org.potrosaca Srbije? Da li ulogu u tome imaju bas ti isti trgovinski lanci koje kao nesto napada?
    Upravo pre nekoliko minuta u emisiji RTV Vojvodine rekose da bojkot nije uspeo , pa gospodine Papovicu neko ne govori istinu. Da li Vi ili televizija sa nacionalnom frekvencijom?
    Pitam se sta ste za sve ove godine konkretno uradili da zastitite potrosace?
    Zasto niste pokrenuli inicijativu da se razdvoji veleprodaja i maloprodaja kao nekada.
    Da se roba za dalju prodaju moze nabaviti iskljucivo iz veleprodaje ,a ne da se dodaju marze od 20 % i vise na vec maloprodajne cene?
    Zasto u STR ne uvesti dvojno knjigovodstvo umesto prostog radi lakse inspekcijske kontrole, jer postojeci nacin otvara mogucnost za malverzacije jer da bi se komadna kontrola nekog proizvoda iskontrolisala oduzima puno vremena.
    Zasto ne insistira da se momentalno zabrani prodaja mesnih i konditorskih proizvoda po pijacama pa cak i na ulici sa trotoara, jer kad iskorenite nelojalnu konkurenciju legalni trgovci povecace promet a samim tim postojace mogucnost za smanjenje marze jer ce postojati zdrava konkurencija.
    Razmislite malo gospodine Papovicu.
  • 30.10.2012 17:02
    Besparica druže
    Nisam ni znala za bojkot ali sam ga kanda podržala. Nemam prebijene kinte pa nisam ni zalazila u hipermarkete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna