Info
02.07.2013.
16:40
Ministar saobraćaja Milutin Mrkonić izjavio je danas da će u narednih 15 dana biti raskinut ugovor sa građevinskom kompanijom Alpina, koja je angažovana na izgradnji Koridora 10 od Pirota do bugarske granice.
  • Poverioc

    03.07.2013 07:16
    Šta će biti sa nama?
    A šta će biti sa nama kojima je Alpina ostala dužna? Da li da se obratimo direktoru Alpine u Srbiji koji je maher u izbegavanju obaveza ili gospodinu Mrkonjiću koji maestralno sklopio posao i obezbedio domaće dobavljače i podozvođaće radova na ovim projektima za Alpinu?
  • Dejan

    03.07.2013 07:15
    A ko je OPET izabrao ALPINU I zašto kad je ugovor već jednom bio raskinut?
    Znači, zna se da ta firma nije sposobna da nešto odradi I opet se bira za izvođača velikih poslova? Koji minister je progurao ponovo ALPINU?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna