Info
25.04.2014.
06:36 > 06:45
Jedan muškarac teže je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Janka Veselinovića i Ilije Birčanina.
  • 25.04.2014 12:08
    Nisu problem semafori!
    Jedini problem u raskrsnicama su bahati vozaci, uz pokojeg nesavesnog pesaka! Nema tog semafora kroz koji ne moze da se prodje na crveno, nema te raskrsnice kroz koju budala ne moze da projuri ili pretrci. Vozaci, pesaci, biciklisti, ne zna se ko je gori.
    Jedini nacin za resavanje problema je kaznjavanje bahatosti i nepostovanja propisa - nista vise.
  • Драган

    25.04.2014 10:05
    семафор-и
    Проблем на тој раскрсници, као и на раскрсници исте улица са Јанка Чмелика (http://www.dnevno.rs/vesti/novi-sad/120457-kombi-uleteo-u-prodavnicu-nema-povredenih.html) је настајао систематски годинама уназад са експанзијом и растом самога насеља Нове Детелинаре, јер је улица Јанка Веселиновића била слепа и споредна, сада се то променило, јер она је продужетак Бул.Јаше Томића и иста се улива у Булевар Европе, те је људи доживљавају као главну. Чак и ротирање првенства пролаза не би донело безбедност, семафори су једино решење и заиста ми није јасно шта чекају са постављањем истих...
  • 25.04.2014 08:04
    Ta raskrsnica je kao ruski rulet /nikad ne znas koja ce budala izleteti iz J. Veselinovica. Svaki dan gledam kretene koji jurcaju iz Janka Veselinovica, apsolutno se ne obaziruci na pravo prvenstva. Kada bi policija postavila samo jednog coveka na tu raskrsnicu, taj jedan policajac bi mogao da zaradi mesecnu platu za svega par sati pisanja kazni, ne samo za sebe nego i za svoje kolege. Ali sve mi se cini da u gradu kao da postoji semaforska mafija, koja jedva ceka slobodno mesto tj. raskrsnicu za postavljanje semafora po sistemu "gde god nadjes zgodno mesto tu semafor posadi".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna