Info
21.09.2014.
06:14
Tokom prvih šest meseci 2014. godine u Srbiji je u saobraćaju poginulo petoro mališana starosti do 14 godina, a njih više od 600 je povređeno.
  • 21.09.2014 09:48
    Koliko puta sam video i zgrano se da otac drzi malo dete(2-3god.) u svom krilu ispred volana!80% roditelja ne veze sebi kao vazacu pojas!Sve je to deo savesti i primitivizma koje vladaju na ovim prostorima!
  • boco

    21.09.2014 09:01
    zivim u novom sadu i svakodnevno se susrecem sa prolaskom na crveno svetlo i o kakvoj mi onda saobracajnoj kulturi mozemo pricati, pesaci i biciklisti masovno prolaze na crveno, a i vozaci autombila, tako da prvo to treba resiti,
    u gradu mozete viditi autmobile koji idu 100 futoskom ulicom, a za ova dva-tri nova bulevara da i ne govorim
    a vezivanje pojasa je po meni kap u moru u odnosu na gore navedeno zato saobracaj uvesti i u vrtice,a u osnovne skole obavezno, a po meni svaki cas iz bilo kog predmeta pocinjati napomenom da je nedozvoljeno, opasno i nekulturno prolaziti kroz crveno svetlo na semaforu.

  • Marko

    21.09.2014 08:22
    Čekajte malo, prvo kaže da je najveći problem nevezivanje dece na sedištu za decu u kolima i nebriga roditelja, a onda kaže da bi trebalo uvesti saobraćajno obrazovanje u predškolske ustanove?

    Pa to su dve potpuno različite ciljne grupe i aktivnosti prilagođene potpuno različitom pristupu različitim problemima.

    Da ne bude zabune (koja često nastaje) Komitet za bezbednost saobraćaja je udruženje građana, a ne nekakav državni organ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna