Info
12.10.2014.
16:00 > 16:05
"Utisak nedelje" večeras će se odvijati na otvorenom u 21 sat, saopštila je Produkcijska grupa "Mreža".
  • Brus VIlis

    14.10.2014 06:47
    Pizdarija je ceo radni vek voditi jednu te istu emisiju koju uz to uredjuju gledaoci svojim komentarima i glasovima. A napraviti karijeru od svega toga je volšebno. Prekrstiš noge i zabacuješ kosu u pravcu kamere #2.
  • Novosađanka

    13.10.2014 09:21
    reply to Neko
    potpuno ste u pravu! npr.za vreme bombardovanja 1999.-nikad to neću zaboraviti: a svi znamo KOLIKO je stradao naš Novi Sad-kad krene Dnevnik rts1, prvo prikazuju Beograd, pa Kosovo, pa svaku ćupriju i selo u užoj Srbiji, a od Vojvodine eventualno neko selo (i najčešće čuveni nevidljivi F_117:). Stradanja po našem gradu najčešće uopšte i ne pomenu! Muka mi je više od tog vampirisanja Beograda koji je krv isisao i užoj Srbiji, a nažalost i Vojvodini! E, sad je frka oko te lobirane Olje, što su nama ukinuli našu tv?! to se podrazumeva, jel?!
  • sabahudin

    12.10.2014 20:46
    @branislav
    Postoji samo mala razlika. Tada smo verovali tadašnjoj i sadašnjoj opoziciji. U međuvremenu su se toliko izkompromitovali i ogadili narodu (a i zapadu) da su izgubili svaku podršku. Nokautirani su da još uvek ne mogu da se sastave.
    Nažalost ne vidim ko bi mogao da se suprotstavi ovim vampirima.
    Još mi je strašnije što evropa prelazi preko ovog medijskog mraka kao da se ništa ne dešava.
  • 12.10.2014 19:16
    Pink92 je seljana od osnivanja, ali neki to primećuju tek u trenutku kada prestane politički da im odgovara.
  • Neko

    12.10.2014 17:21
    Zašto nikom nije smetalo kada je još pre 10 godina počela svojevrsna autocenzura medija sa nacionalnom frekvencijom, pre svega mislim na "slobodarski" B92 ? Kada je prestala da postoji Srbija u vestima i ostao samo Bg ? Kada je "utisak nedelje" imao Vojvodinu kao temu ? Umesto toga, Beogradske servisne vesti, Nada Macura, vreme u Beogradu..da ne nabrajam to svojevrsno "medijsko silovanje" Srbije na nacionalnoj frekvenciji. Ako se nije desilo u bg, kao da se i nije desilo. Prilozi iz ostatka zemlje su im bili samo "razglednica iz egzotičnih krajeva"...prosto, kako su sejali, tako i žanju, i kasno su se setili da osim Bg postoji i Srbija. Ja im sada ne mogu (a možda i ne želim) pomoći.
  • gledalac

    12.10.2014 16:50
    Puno gostiju malo dijaloga uglavnom Olja prekida i menja teme. A kada tek krenu ona ukljucenja muka me vatala od komentara gledalaca. Nisu trebali da je skidaju vec da modernizuju koncept ovako je stvarno postala malo dosadna. Svaka 4 ili 5 emisija su bile OK. Realno koga briga za nekakav utisak i glasanje za njega a uzme pola sata emisije.
  • djosa

    09.10.2014 08:49
    @bezimenom sa naslovom: "nasao si koga da citiras"
    ti mora da si bio u dubokoj hibernaciji u djindjicevskoj eri od 5.10.2000. do danaske! he, he!
  • Branislav

    09.10.2014 06:47
    Početak kraja
    Samo da podsetim neke koji su zaboravili ili ne znaju. Posle preuzimanja Stidija B vesti su se čitale sa balkona skupštine grada. Ubrzo posle toga se desio i 5. Oktobar, nadam se da je ovo početak pada, ovaj put crno-crvene koalicije. Samo nek nastave sa auto golovima...
  • @Djosa

    08.10.2014 21:52
    našo si koga da citiraš
    Da je nacionalna akademija na vreme ućutkana, živeli bismo bolje nego EU i ne bi nam trebao briselski sporazum. Crkva je sama sebi zadala ozbiljne udarce jer nema kompromitovanije institucije u ovoj i ovako truloj državi.
    Samo AV-u, koliko god nisam ljubitelj lika i dela, pripisivati rasulo, bedu i bezperspektivnost je vrlo zlonamerno i jednostrano. Sa vlašću S. Miloševića je stigao taj sistem vrednosti koji se neguje uspešno evo već bezmalo 25 godina. Glas Rusije ne pratim jer prema gubernatorima osećam duboko gadjenje i njihov glas me nimalo ne interesuje.
  • Prečanin

    08.10.2014 21:27
    Ovi stvarno gase...
    Pre par dana SBB skinuo sa ponude B92 Info.
    Nebulozno objašnjenje da "nema dovoljno slobodnih kanala, a u cilju poboljšanja ponude...~ bla bla truć.

    A sam B92 pretvorio se u seljanu za samo par poslednjih sedmica... Večeras, pre vesti, Dragana Mirković i nekakvi znojavi bilderi...Jbt, sad se "Bulevar" može tretirati kao teška avangarda...Kesić sitno broji, vesti nekako još drže nivo ali se vidi da je gotovo.

    Gledam odavde, preko Save, RTV i pitam se dokle će i oni, polako pada mrak na obale...
  • djosa

    08.10.2014 19:57
    potrosena i odbacena
    AV je potpuno u pravu, ovde se ne radi ni o kakvoj cenzuri prema beckovicki, jednostavno finansiranje "Utiska nedelje" je postalo nebitno jer su glavni ciljevi finansijera uglavnom ostvareni. Te ciljeve veoma slikovito i taksativno nabraja u svom clanku Branko Zujovic, dopisnik "Glasa Rusije":
    "Укратко, идеал Бриселског споразума скоро да је достигнут, остало је још нешто мало посла, Косово и Метохија је de-facto независна држава, српска привреда је урнисана, државна каса презадужена, национална академија ућуткана, цркви су задати озбиљни ударци, а јавне саблазни постају национални императив. Утисака пуна глава!"

  • bb

    08.10.2014 18:45
    da te pitam...
    Hoce doci Dare i Mare...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna