"Utisak nedelje" večeras na ulici

"Utisak nedelje" večeras će se odvijati na otvorenom u 21 sat, saopštila je Produkcijska grupa "Mreža".
"Utisak nedelje" večeras će se odvijati na otvorenom u 21 sat, saopštila je Produkcijska grupa "Mreža".

Emisija će se odvijati ispred zgrade RTV B92 na Bulevaru Zorana Đinđića 64, na Novom Beogradu.

Kako je saopšteno, tema emisije biće: Kome treba "UTISAK"? "Gosti ove nedelje budite vi!", navodi se u saopštenju u kome se dodaje da će se razgovarati i o razlozima da se sa televizije pređe na kanal.

"Da li privatizacija i poslovni interesi dozvoljaju ultimatume? Ima li cenzure? Da li je za otpor dovoljna pojedinačna hrabrost ili se moramo uključiti svi? Da li sudbina "Utiska" zavisi i od vas? O ovim i drugim temama razgovaramo ove nedelje", navodi se u saopštenju koji se završava već poznatim pozdravom voditeljke Olje Bećković kojim je 20 godina počinjala ova emisija: "Dobro veče !"

Odlukom menadžmenta B92, emisija "Utisak nedelje" više se ne emituje na nacionalnoj frekvenciji ove TV.

  • Brus VIlis

    14.10.2014 06:47
    Pizdarija je ceo radni vek voditi jednu te istu emisiju koju uz to uredjuju gledaoci svojim komentarima i glasovima. A napraviti karijeru od svega toga je volšebno. Prekrstiš noge i zabacuješ kosu u pravcu kamere #2.
  • Novosađanka

    13.10.2014 09:21
    reply to Neko
    potpuno ste u pravu! npr.za vreme bombardovanja 1999.-nikad to neću zaboraviti: a svi znamo KOLIKO je stradao naš Novi Sad-kad krene Dnevnik rts1, prvo prikazuju Beograd, pa Kosovo, pa svaku ćupriju i selo u užoj Srbiji, a od Vojvodine eventualno neko selo (i najčešće čuveni nevidljivi F_117:). Stradanja po našem gradu najčešće uopšte i ne pomenu! Muka mi je više od tog vampirisanja Beograda koji je krv isisao i užoj Srbiji, a nažalost i Vojvodini! E, sad je frka oko te lobirane Olje, što su nama ukinuli našu tv?! to se podrazumeva, jel?!
  • sabahudin

    12.10.2014 20:46
    @branislav
    Postoji samo mala razlika. Tada smo verovali tadašnjoj i sadašnjoj opoziciji. U međuvremenu su se toliko izkompromitovali i ogadili narodu (a i zapadu) da su izgubili svaku podršku. Nokautirani su da još uvek ne mogu da se sastave.
    Nažalost ne vidim ko bi mogao da se suprotstavi ovim vampirima.
    Još mi je strašnije što evropa prelazi preko ovog medijskog mraka kao da se ništa ne dešava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.