Info
14.12.2014.
17:29 > 17:57
Maloletna E.K. (8) tragično je nastradala danas oko 16.40 časova u kući u Resniku, kada ju je usmrtila slučajno ispaljena sačma iz lovačke puške.
  • sneza

    15.12.2014 10:54
    Anonymous
    Pametni nista nisi ukapirao,jadan li si, a nisi toga ni svestan.Realnost je ta koju sam navela, a to sto si sva pitanja postavio samo govori o tome da nisi nista shvatio.No, sta ces i takvi kao ti imaju mogucnost da kazu svoje misljenje,samo sto nisi iskazao misljenje,nego se nasao uvredjen,zato sto je to istina,a verovatno si sebe pronasao u mojoj konstataciji.Da jesam sveznalica, i sta je tu lose,to sto sveznalica kaze ISTINU, koju ti neces da prihatis.
  • Andrija Šrek

    15.12.2014 09:07
    ...
    Oružje u kući - NE !!
  • 15.12.2014 05:54
    Rešenje
    Zašto se lovačko oružje ne drži u policiskim stanicama ili lovačlim domovima ,pa kad se krene u lov uzmu oružije a kad završe vrate ga ,i tada neće biti krivolova ili ubistava slučajnih ili namarnih
  • vegantinatalist

    14.12.2014 20:49
    meat is murder
    O patoloskoj pozadini lova je odavno sve receno. O patoloskom porivu lovaca za ubijanjem, kao i o psiholoskom profilu tih ljudi takodje. Sustina je osiona i bahata bolesna potreba za dominacijom na nekim slabijim, kom ce kao vrhunac svog uzitka oduzeti zivot. Jadna deca i zivotinje pored takvih “ljudi“.

    http://www.youtube.com/watch?v=XtKdsyKKpYE
  • Grinder

    14.12.2014 20:14
    U ludaru
    Zatvorite sve lovce doživotno u ludnicu,a ključ od ludare bacite u bunar.
  • Anonymous

    14.12.2014 19:23
    Sneža sveznalica
    A gospođa Sneža pouzdano zna da otac nije dovoljno provodio vremena sa njom? Ona zna da je otac svoje jedino slobodno vreme provodio u lovu i nije provodio sa svojom decom? Sneža zna kakva su oni porodica i koliko je otac zapustio decu? I to je uzrok nesreće deteta? Sram da vas bude!
  • sneza

    14.12.2014 18:09
    pa zasto
    Pa zasto roditelji ne provode nedelju sa svojom decom, zasto je morao da ovaj dan kada je slobodan da provodi ubijajuci i lomatati se po sumama i izigravati sta? Pa zar nije bilo bolje da je sa decicom otisao na kolace,u bioskop, u igraonicu, ma samo da je bio sa decom i da se njima posvetio i igrao.Pa onda roditelji pricaju kako nemaju vremena da budu sa decom zbog nedostatka vremena, a imaju vreme za kafane, izlaske, da idu u lov da ubijaju, za sve drugo imaju a za svoju decu nemaju,i onda traze da nastavnici im decu vaspitavaju ili decu prepustaju ...ma sramota, roditelji lovci sramota da vas bude, umesto sto idete i lovite provodite vreme sa svojom decom,sram da vas bude.Andjele pocivaj u miru.
  • VOX

    14.12.2014 17:51
    ubice-lovci
    Da li ce vise ukinute ta udruzenja lovaca i njiove aktivnosti, pa malo po malo stradaju deca a lovci i dalje se ne odricu UBIJANJA. Uzas, mili andjele pocivaj u miru.Lovci samo napred, nije dosta sto ste poubijali sve sto dise i trci po sumama, sada i ovo,sramite se,bagro jedna.
  • 14.12.2014 17:45
    Već sa strahom otvaram ovaj sajt, skoro svaki dan neka stravična udarna vest. Tragedija.
    Ne mogu više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna