Info
22.12.2014.
16:40
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je sednicu Kolegijuma Skupštine na kojoj je nakon konsultacija odlučeno "da ne postoji poslovnička mogućnost da se udovolji zahtevu dr Vojislava Šešelja i Milorada Mirčića da prisustvuju sutrašnjoj sednici Skupštine AP Vojvodine".
  • Vojvodino

    22.12.2014 18:16
    Izbor je na tebi
    Krajem 80-tih se mogao izbeći rat da je većina slušala pametne i normalne ljude, a ne Miloševića i Šešelja. Vojvodina je mogla zadržati svoju autonomiju da su ljudi koji su u oktobru 1988. jurišali na ovu istu zgradu u koju bi Šešelj da uđe imali malo više pameti i odustali od podrške velikosrpskoj ideji.
    Sad je Vojvodina ponovo na prekretnici. Nastaviti velikosrpsku gubitničku politiku uz oslonac na Rusiju ili se okrenuti ka EU i SAD? Razvijati poljoprivredu i male biznise (npr. proizvodnju metli po kojima smo poznati u EU) ili čekati strane investitore da nam donesu boljitak? Izbor je na ljudima koji žive u Vojvodini.
    U ovom trenutku Vojvodini ne treba Šešeljeva zapaljiva retorika koja toliko liči na Vučićevu (nije ni čudo). Treba hladne glave promišljati budućnost, da buduće generacije ne bi proklinjale sadašnju garnituru.
  • Nebojša

    22.12.2014 17:54
    pomak
    Sad bar pita da li sme da prisustvuje. U svojim najboljim danima pajac zarđale kašike je nogom otvarao vrata. Možda ima neki pametan savet koji je hteo da podeli sa vama. On bi sada verovatno i pomogao ocepljenje samo da zezne kumaru i labavu usnu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna