Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Medicinska sestra i dalje štrajkuje glađu

Medicinska sestra iz Doma za stare u Futogu, Dražena Gvozdenović, štrajkovaće glađu sve dok od direktora novosadskog Gerontološkog centra Đorđa Petrovića ne dobije garancije da će ostati da radi u futoškom domu.

Počinje Zima na Sajmu

Završetak godine na Novosadskom sajmu obeležiće manifestacija ''Zima na Sajmu'', koja počinje danas u Hali ''Master'' i trajaće do 30. decembra.

Predlozi za Februarsku nagradu

Komisija za obeležavanje praznika, dodelu priznanja i međugradsku saradnju u zemlji i inostranstvu Skupštine Grada uputila je poziv građanima da podnesu  predloge za dodelu Februarske nagrade.

Za Kraljevo prikupljeno 248 hiljada dinara

Novčana pomoć u iznosu od 248.000 dinara za građane Kraljeva prikupljena je na žurci "Dance for Kraljevo" koja je 4. decembra održana u Studentskom kulturnom centru Fabrika u Novom Sadu.

FOTO: Snežni Novi Sad

Ledeni dani su stigli u Novi Sad, a prvi sneg koji se zadržao na ulicama nije napravio veće probleme vozačima, niti zimskim službama grada.

Audicija za voditelje srednjoškolce

TV produkcija Urbans poziva novosadske srednjoškolce da se prijave na audiciju za voditelje koja će se održati u subotu 18. decembra u Omladinskom centru CK 13 (Vojvode Bojovića 13).