Novi Sad
28.09.2023.
11:41 > 11:51
Ulaz u "Parking servis" u Filipa Višnjića blokiran je automobilom nezadovoljnog građanina Đorđa Grujića zbog kazne za nepropisno parkiranje.
  • B

    01.10.2023 15:32
    Ne razumem ljude
    Pa sad će izbori.
    Od čega SPS da kupi glasove?
    Pravda za Parking servis.
  • Ivana

    01.10.2023 08:34
    Lasla Gala
    Svako jutro gledamo kako iz Lasla Gala s pocetka ulice nose vozila i to sa mesta gde nije uopste jasno da li je to parking jer znaka zabranjeno parkiranje nema a preko puta je parking i vas fakticki dovodi u zabludu da je i taj deo parking a nije. A posto to ocigledno parking servis zna,svako jutro se tamo nacrtaju. Kod nas je uvek prvo kazni pa onda savetodavno merilo
  • Student

    01.10.2023 07:39
    Kada su mi uklonili vozilo sa zelene povrsine, koja uzgred nije zelena povrsiva vec 20 godina, otisao sam u parking servis i rekao da cu uredno platiti kaznu, ali i prijavio sve ulice na podbari gde se tolerise parkiranje na trotoaru. Rezultat je bio, da su mi vratili vozilo, nista nisam morao da platim.
    Prva zgrada u Jug Bogdana do parking servisa nema trotoar, zato sto su vozila tu parkirana. Rekao sam im da oni ne mogu da odlucuju gde ce da kupe, a gde ne i da cu iz dana u dan prijavljivati sva nepropisno parkirana vozila na podbari.
  • ?

    30.09.2023 12:17
    ?
    Covek je skroz u pravu.
    Cak i da je parkiran nepropisno kako moze neko sa osam razreda i vozackom dozvolom da odlucuje o kazni.
    Neka lepo sedne policajac u pauka pa nek se vozi po gradu, pise kazne i podize vozila kao što je nekada bilo
  • Hapsi milicijo!

    30.09.2023 11:35
    Đilkoš
    "Nemo iudex in causa sua". Opšte pravno načelo. Ove opasne nasilnike treba uhapsiti i utrostručiti globu. Sad će oni sebi da sude jesu li prekršili propis ili nijesu! Komunalci su snimili situaciju i tu nema polemike. Kabadahije parkiraju na tramvajskim šinama, pa se svađaju - "nijesam imao gdje"...
  • Boro iz Pobede

    30.09.2023 09:36
    Boris
    Podrska Parkingu

    Verovatno nije u pitanju bahato parkiranje nego se radi o nekoj nejasnoj situaciji gde se ljudi osecaju nepravedno tretirani. Ne znam samo sto se zale Parking servisu pa ne odlucuju oni koji ce se auto slepati!
  • Feral Cat

    30.09.2023 07:06
    Javna površina
    Parking-servis je uzurpirao javne površine i naplaćuje. To je protivzakonito.
    Javne površine pripadaju građanima.
  • Ratko

    30.09.2023 00:42
    35 godina vozim auto u ovom gradu i niti jednom...ponavlja..niti jednom me pauk nije odneo..a niti parkiram nepropisno.
    Da sam vlast,nabavio bi još 10 pauk vozila da samo odnose bahatu bandu
  • Rano

    29.09.2023 23:03
    Parkiranje
    Vi stvarno niste normalni. Otidjite u bilo koju zemlju i pokušajte da se tako ponašate i svadjate sa policijom, pa vam neće naplatiti samo nepropisno parkiranje nego i sve uvrede koje izgovorite službenom licu. Prošli bi ste isto kao Sergej Trifunović, s tim što bih vas ja protjerao za stalno iz Srbije. Jadan je Vučić sa vama, niste vi zaslužili ni takvu državu koju sada imate. Pozdrav iz Banja Luke od Srbina.
  • Rano

    29.09.2023 21:12
    Parkiranje
    Vi stvarno niste normalni. Otidjite u bilo koju zemlju i pokušajte da se tako ponašate i svadjate sa policijom, pa vam neće naplatiti samo nepropisno parkiranje nego i sve uvrede koje izgovorite službenom licu. Prošli bi ste isto kao Sergej Trifunović, s tim što bih vas ja protjerao za stalno iz Srbije. Jadan je Vučić sa vama, niste vi zaslužili ni takvu državu koju sada imate. Pozdrav iz Banja Luke od Srbina.
  • ja

    29.09.2023 20:56
    Parking Servis nije vlasnik niti jednog parking mesta, osim ako ga nisu sami izgradili vrlo malo je toga. Oni su zapravo neko ko crta linije na gradskom zemljištu i za to traži pare kao u ime Grada. Kada sam video na Bulevaru da su dva parkinga rezervisali za neke dve firme, jedna je neka što trguje nekretninama a druga je valjda neko osiguranje, nije mi jasno kako su se samo usuduli da to urade prvo Parking Servis a potomi sam Grad kao osnivač tog JP-a. Eventualno postoji neki labavi pravni osnov sadam neka bezvezna odluka gradkse skuštine ili akiz niže ingerencije ali bi sigurno pao posle upravnog postupka. Ako mogu ovi da rezervišu sebi parking, onda može bilo ko da polaže pravo na bio koji parking na Bulevaru, bilo gde u gradu s istim pravom.

    Što se tiče ovog @Dule, ti gospodine možeš samo da tužiš Parking servis zbog neispunjenja ugovora ili pak kupi rampu, Parking Servis bi mogao da ti isposluje građevinsku dozvolu, pa diži i spuštaj dok je neko ne polomi. I ne pomišljaj da kažeš da si ti to pošteno platio pa ti sleduje ono što ti hoćeš.
  • Jovan

    29.09.2023 15:57
    Haraclije
    Čekam ih samo pa ce jesti na slamcicu
  • Mrvica

    29.09.2023 14:43
    Podbara
    Pre par nedelja imala sam loše iskustvo sa parking servisom. Odnet mi je auto parkiran ispred gradilišta na kome sam radila. Ispred mene su bila parkirana dva službena vozila saobraćajne policije. Njih nisu odneli. Odnos pripadnika policije u parking servisu prema meni je posebna priča. Za svaku nedoumicu koju je imao zvao je telefonom da se konsultuje. I to je trajalo i trajalo...Nisam mogla da verujem šta mi se dešava. U jednom momentu su ruke počele da mi se tresu. Za svo to vreme on je pisao i pisao brzinom deteta u osnovnoj školi očigledno nezadovoljan jer sam tražila zapisnike.
    A da ne pričam o vozačima "pauka". U ulici Filipa Višnjića jasno postoji saobraćajna signalizacija da je ograničenje 30km na čas. Da li je neko primetio kojom brzinom zaposleni voze u toj ulici, ulici Bele njive, Đorđa Rajkovića...
    Mene uopšte ne iznenađuje način na koji je gospodin ispoljio svoje nezadovoljstvo..
  • Milan

    29.09.2023 14:04
    U Novom Sadu, komunalna policija i parking servis,su iznad Ustava,zakona o bezbednosti saobracaja pa i samim tim i iznad drzave ako ne mogu uopste tako nazvati Srbije!to je bruka i sramota,tj otimanje para od naroda.
  • Dane

    29.09.2023 11:36
    Ružno i neodgovorno ponašponaš
    Dobar dan.Imam parking mesto koje je rezervisano samo za mene tj moje vozilo.Ima dodatna tablica i registracija vozila.Staje Kurta i Murta.Zvao sam pauka da dođe i ukloni vozilo koje mi je zauzelo parking mesto.Nakon sat vremena došao pauk ali vozilo nisu uklonili jer je "policajac" koji im daje odobrenje da uklone vozilo otišao kući tj napustio radno mesto.Nekoliko puta je dolazio pauk da ukloni neka vozila ali ili policajac ne odobri ili se vlasnik iznenada pojavi.Mene je odneo pauk jer je moje parking mesto bilo zauzeto.Stao sam sa strane po dogovoru sa saobraćajnom policijom.Sutradan rano nema vozila.Odneo pauk a imao sam invalidska nalepnicu.Platio 21000 dinara jer je to zelena površina na kojoj nikada nije bili trave niti je ikada bila zelena.Šta reći nego tuga i nepravda.Pogledajte samo ispred domova zdravlja u drugih ustanova da su sva mesta za parkiranje osoba sa invaliditetom zauzeta a pauk neće da izađe i da ih ukloni.
  • Robot

    29.09.2023 11:26
    Pametnjakovići
    Samo vi branite parking servis. Ko da živimo u švajcarskoj pa je parkiranje najveći problem.

    Zakonom bih zabranio dizanje vozila vrednosti do 30 000 evra. Može da dižeš al samo ove buzdže, pa izvoli.
  • Aca

    29.09.2023 07:52
    Pauk
    Kod nas u Ćupriji bila dva pauka upaljeni u roku od nedelju dana. Treći nije stigao.
  • Boris

    28.09.2023 23:20
    Podrska Parkingu
    Kao neko ko je rodjen i odrastao u ovom gradu i ko isti voli i postuje, kao i sve one koji u njemu zive, izrazavam punu podrsku zaposlenima u Parking Servisu!
    Odakle vas je odneo "pauk", sa parking mesta? Pa nije... Kraj price! Stani na parking mesto i nema problema! Sta, ne mozes da ga nadjes za minut? Pa druze, nisi u rodnom selu, kruzi pet minuta, deset... Nema mesta u centru? Pa nemoj da ides u centar svojim vozilomo, ostavi ga negde u sirem centru, pa prosetaj, imas uredjen javni prevoz, taksi sluzbe, iznajmi bicikl... Pa zamislite na sta bi ovaj grad licio kada bismo se svi ponasali kao ove dve pojave iz price? I zamislite na sta bi grad licio kada radnici Parkinga ne bi intervenisali, uklanjali i kaznjavali ovakve pojave?
  • Ленка

    28.09.2023 21:09
    @Revizorkinja
    По ономе што си написао, Ти мора да си завршио неки приватни правни факултет?

    Узгред, то физичко лице које помињеш је СЛУЧАЈНО директор Паркинг сервиса у Новом Саду.
  • ДеранНС

    28.09.2023 20:53
    Бахати возачи
    Треба такве кажњавати дупло, мислим на те што се буне, јер су ухваћени да непрописно паркирају, и још посебно ове паркиране на зеленим површинма (било са травом или без ње, јер је изгажена и уништена, од стране возила бахатих ликова).

    Само их треба ударати жестоко по џепу.
    Научиће се брзо памети, као на Западу.
    Дисциплинују их само новчане казне.
  • pera nevera

    28.09.2023 19:26
    Gde završavaju i za koje namene se koriste enormno velike količine novca na mesečnom nivou od svakodnevne naplate parkinga na poprilično velikom broju parking mesta u ovom gradu?. Neki istraživački novinar bi trebao da zatražio taj podatak od javnog značaj jer se to tiče svih građana Novog Sada. Kolika je to količina novca i na šta se troši?
  • Suština problema

    28.09.2023 19:11
    Problem su oni kojima ne nose ili im vraćaju kola na mesto sa kojeg su ih digli. Uvek nekog krša gledaju da uzmu, ove od 30. 000do 130.000 evra ne smeju ni da pogledaju.
  • Mihalj

    28.09.2023 18:36
    Lopovi
    Ostetili su mi automobil prilikom odnosenja. Napisao sam prijavu koju su naravno odbili kao i sve ostale, pa posle ganjaj se po sudu sa mafijom, protiv ruke koja ih hrani...
  • @Armaggedon

    28.09.2023 16:55
    "Pojeftinijo"?
    Ako nam dodju ti koji su te obrazovali, ugasili smo...
  • Stole

    28.09.2023 16:50
    Ne moze
    vise narod trpeti teror gradskih preduzeca koji deru kozu sa ledja.
  • Trubadur

    28.09.2023 16:32
    @dragan
    Manje gledaj farmu i ne bodi nos u tudja posla, dobro je za zube...
  • Marica

    28.09.2023 16:31
    kako ne pokupe neki audi ili bmw nepropisno parkiran nego pola 30 godina starog!
  • Brm Brm

    28.09.2023 16:27
    Face , pravda i vlast
    Sve je to produkt "Parizera", na vulgaran način .
    neNormalno.
  • Milan

    28.09.2023 16:04
    Partijski pacovi
    Izmišljeno preduzeće, zaposleni bez konkursa sve gladači. Dno dna tamo radi
  • Dragan

    28.09.2023 15:15
    Parkinh
    Igrom slučaja sam se našao u Parking Servisu kada se desio incident.Šta je sve dotični rekao policiji i radnicima,kakve psovke i pretnje ja to nisam čuo i video na filmu!Strašno!!!I gospodja ako se tako može nazvati vredjala policiju i radnike najstrašnije.Kako su se ljudi izdržali da ne naprave neku glupost svaka im čast.Morao sam da odem pa me živo interesuje kako se sve završilo!?Ako njih dvoje nisu završili iza rešetaka onda stvarno,sramota.
  • B&B

    28.09.2023 15:14
    Ne lomite mi bagrenje
    Zato ja izlazim u grad sa mojim traktorom od 10t sa tegovima i jos ga vezem lancem
  • Rajko

    28.09.2023 15:06
    Uskoro će arapima prodati i ono malo trotoara što imate ispred kuća/zgrade. Ovim tempom, za 2god će nam neki Abdula naplaćivati to što nam kola stoje parkirana ispred kuće.
  • novosadista

    28.09.2023 14:52
    katastar
    Problem je u katastru gde se neke površine, a koje nisu to (asfaltirane, zemljane), tretiraju u katastru kao "zelene površine". Katastar se ne ažurira, a ovi iz policije se drže katastra kao pijan plota, jer im tako odgovara. Neka gradske službe izađu malo na teren . . .
  • @Evo meni nije jasno

    28.09.2023 14:51
    Mozes da parkiras gde god hoces ako nije zelena povrsina (ne blatnjavo/rizla), saobracajnica (traka, raskrsnica, pesacki/biciklisticki prelaz, neciji ulaz), rezervisano i mesto za invalide.
    Dakle obelezeni parkinzi (placeni ili besplatni), nasuta ili betonirana mesta bez obelezenih parking mesta, bivsa mesta/ploce trafika i objekata, blato, rizla, trotoari gde ostavljate dovoljno mesta za prolaz pesaka (kao baste kafica, ne smeta da zauzmete/preprecite ceo) i sl.

    To sto parking servis nosi i sa takvih mesta je cuveni sistem APP tj. sisanje ovaca koji se ne bune/traze snimak (koji u takvim slucajevima nikad nemaju)/podnose prijavu protiv iznude i kradje, tako kompenzuju one koje ne smeju da dignu
  • *

    28.09.2023 14:44
    Parking mafija nastavlja terorisanje grada, dok od mesta za parkiranje nema ni "p". Nije sigurno čovek stao nepropisno zato što mu je bilo zabavno. A i pitanje je da li je uopšte nepropisno zaustavio. Da je gorepomenuta mafija obezbedila dovoljno parking prostora, sigurno da ne bi tek tako ostavio vozilo makar gde. Uostalom, ili si za građane, ili za mafiju. Kod mene dileme nema. Ovaj RT što se raspisao da opere tzv servis izvesno je njihov radnik.
  • Liman

    28.09.2023 14:26
    Tačno je da Parking servis odnosi kola po nalogu, ali nema nigde nikakvog nalogodavca, već imaju blanko zapisnike i unapred znaju gde mogu da pokupe par automobila a da se mnogo ne trude. To su radili na Limanu I mada su bili radovi na kanalizaciji i redovan parking nije bio dostupan, a ipak su pokupili kola za blatnjave površine koja je bila prrinudni parking i to u subotu ujutru.
  • Армаггедон

    28.09.2023 14:22
    Сетимо се само бахатог возача из В.Шупљикца који је стао на место за инвалида и још претио грађанима. Полиција није хтела да изађе на пријаву грађана. Е тако нам и треба кад ћутимо јер је паризер појефтинијо.Ни не заслужујемо боље кад смо мишеви.
  • RT

    28.09.2023 14:09
    Ne odnosi Parking servis kola po svojoj volji ili nahođenju, nego po nalogu Saobraćajne policije, Saobraćajne ili Komunalne inspekcije! Dakle, za svako odneseno vozilo postoji zvaničan nalog nekoga od navedenih, kao i foto dokumentacija sa lica mesta.
    I tu se sva pravna priča završava.
    Znači da niko ne može da stane gde i kako mu volja, a onda će mu kao Policija naplatiti kaznu. Ili, po ovome, može da parkira i na sred raskrsnice kod Norka i šta ima da ga uklone, samo treba da mu naplate kaznu…
    Ne! Ako ometa saobraćaj, stoji na zelenoj površini, invalidskom mestu, zagradio je nekoga i sl. Navedene službe izdaju nalog Parkingu za odnošenje i on biva odnesen. Zatim mu sledi kazna za nepropisno parkiranje (50% manja ako uplati u roku od nekih valjda 7 dana), ali i transportni troškovi, koji su zavisni od mase vozila (nije isto za Yugo ili Hamera).
    Da bi vozilo izveo iz kruga Parking servisa mora ili platiti ili potpisati da priznaje troškove transporta i lagerovanja vozila ostane li duže u krugu, pa mu se ispostavi račun. Neplaćanje ovog računa povlači angažovanje drugih prinudnih sredstava (izvršioci) što još dodatno košta, ali se naplati.
    A ovde je ovaj blokirao Parking servis (usput, PS ima još jednu kapiju za ovakve slučajeve) i došla Policija koja mu je i napisala nalog za odnošenje… Šta reči?
    Misli li da ga PS neće tužiti za ometanje poslovanja?
  • Evo meni nije jasno

    28.09.2023 14:08
    ....
    Pa i ovako ne možeš proći kroz grad o nepropisno parkiranih, ne branim parking servis al nađi parking il idi busom šta se bahatiš ti si pametan staneš gde ti padne napamet mi budale što kružimo i tražimo parking. Probaj u Budimpešti ili Beču da se parkiraš gde ti padne napamet!
  • @Nelson

    28.09.2023 14:03
    Vama koji sebe držite za pismenog ispod časti je da Vam nepropisno parkiran auto odnose "polupismeni". S obzirom na to da ste dobili podršku u vidu pluseva ostaje da osmislimo rešenje: hoćete li da Vam nepropisno parkiran auto uklone akademici ili su dovoljni doktori nauka?
  • Revizorkinja

    28.09.2023 13:57
    Verodostojnost ugovora
    Ugovori "Parking servisa" su tipski sklepani, primereni obrazovanju osoblja ovog JKP. Obratite pažnju, kada sklapate ugovor za godišnje ili mesečne povlašćene parking karte, ugovor zaključujete sa pravnim licem JKP "Parking servis". U donjem levom uglu ugovora kako je navedeno kao "davalac usluga", navedeno je fizičko lice Stevan Lugonja?!? Ovim se dovodi u pitanje validnost tih i takvih ugovora. Ako je čovek direktor JKP, onda se tako i napiše. Ovako sročeno, baš i nije u skladu sa zakonom.....
  • Trica

    28.09.2023 13:22
    Trica
    Parking servis kada ostavlja kaznu lomi retrovizore da zakaci na brisace !Koga tu da tuzis i kako da dokazes!Sramota od drzave!Jos i da se ne spominje oko sokolovo gde je i sta radi i kako radi svoj posao!
  • Xxx

    28.09.2023 13:22
    @Hrabar
    Ne branim Parking servis, ali gde bi onda bio kraj sopstvenog tumacenja zakona i provodjenja pravde? Divlji zapad (mada smo i ovako blizu istog) ?!
  • Djomla

    28.09.2023 13:14
    Kakva hrabrost
    Ja bih rekao bahatost.ima ih po celom gradu.bahatih koji staju gde hoce parkiraju i jos pri tom ako kazes nesto prete.evo sad psuje policajca znacku sve okolo i kad ga pritvore bice nisam zasluzio.mi bi da imamo pravnu drzavu ali samo kad je u nasu korist.
  • Aleksej

    28.09.2023 13:05
    Srbistan
    Kad bi se malo ljudi skupili i ovako uradili cesce ne bi oni mogli tako ;) ali niko nema tojas, nego ovako neki usamljen slucaj kada mu prekipi.

    A svi drugi glavu u pesak i misle "neko ce drugi umesto mene, za mene, da se izbori"
  • Dule

    28.09.2023 13:03
    Pauk izuzetno iritira ljude.Vozaju se ceo dan po gradu i dizu ljudima automobile koji skoro da i ne smetaju nikome ali su po nekim pravilima nepropisno parkirani.Prvo zasto se uklanja auto koji bitno ne ugrozava saobracaj dovoljna je i parking kazna..Drugo zasto se oni vozaju po gradu? Oni treba da sede u bazi a da saobracajna policija ili komunalna policija koji su strucni za to njih pozivaju kada smatraju da je neko vozilo za podizanje..O tome da se oni vozaju i uzimaju pare nepropisno parkiranima necu da trosim reci , jel to svi znaju.Ali i direktor ih to pusta .Znam da je direktor jednom pokusao da ih stavi u bazu i da izlaze samo po pozivu doziveo je bunt radnika i popustio je pod pritiskom pa se oni ponovo vozaju po gradu i rade sta hoce i uzimaju ozbiljne pare.
  • Nelson

    28.09.2023 12:59
    Parking nepravda
    U pravu je covek. To sto rade bahati iz parking servisa , po burazerakoj liniji nose kole, polupismeni oni tumqce zakon, policajci moji se smaraju sedeci tamo, takodje nicemu ne sluze.
    Sve besno, leba bez motike. Tobi trebal9 na njivu sve pa 10eur dnevnica da videkako se zaradjuje
  • Pera Ložač

    28.09.2023 12:54
    Bahato parkiranje
    Ej da vam nešto kažem, pun mi kofer više i ovih što bahato i nepropisno parkiraju! Ne misle da li može hitna pomoć da prođe od njih, vatrogasci, majka sa kolicima itd.
    Njih bre i treba i kazniti i odneti im auto! Ne možeš proći ulicom ni kao pešak, a ni vozilom nekad, jer je on baja stao i baš ga briga za ostale učesnike u saobraćaju. Šta si ti bajo bolji od nas ostalih što ćemo parkirati 200, 300, 500 metara dalje, lepo i po pravilu, tako da nikom ne smetamo i onda otići da obavimo što imamo???
    Ma nosi im ta auta i kažnjavaj, stop bahatosti nevaspitanih vozača!!!
  • Steva Čenejac

    28.09.2023 12:53
    Obično sam na strani obespravljenih, ali ovaj čovek nije u pravu. Prvo, postoji znak za zabranu zaustavljanja i parkiranja na početku ulice, a to gde je on stao jeste trotoar. Samo je bahat i hvata na buku.
  • Cica Mica

    28.09.2023 12:52
    Puna podrška građanima
  • Brat

    28.09.2023 12:47
    Selektivno kažnjavanje
    Tako funkcioniše i Parking servis i Komunalna policija.
  • Bahati buzdovani

    28.09.2023 12:42
    Nikom ali baš nikom pauk bez razloga ne nosi automobil. Selektivnosti da li ima u podizanju i odnošenju, ima ali da će nekom dignuti auto bez razloga, nebuloza.
  • gari

    28.09.2023 12:39
    Pobogu ljudi, pa Srbiji treba para! Uopste niste patrijote i ne volite Kosovo!
  • ja

    28.09.2023 12:23
    U Lasla Gala već izvesno vreme saobraćaj "regulišu" građevinski radnici ispred jedne zgrade u izgradnji, taman na sredini ulice. Postavili ljudi neke znakove i tu su u redu parkiraju tri do četiri vozila s kojima dolaze majstori na to gradilište i tako ceo radni dan. A gde su ovog digli iz Lasla Gala nemam pojma, u toj ulici pauk ne diže. Auta su parkirana i ispred kafića na trotoaru i u predužetku ispred teretane jedne. Trotoar je sav od fleka iscurelog ulja. Red fleka od žvaka red masnih. Postavljene su čak i neke žardinjere tuda, grad sigurno nije. I sad se stvano pitam gde su ovoga digli, eventualno ispred te zgrade, zasmetao vrednim neimarima, jedan inače s puta upravlja dizalicom i ne pada mu na pamet da se skloni, nema ni šlem inače, u patikama je. Mada ni meni ne pada na pamet da ga sačekam, niti će. Drugi se pak presvlače na putu dok izlaze iz kombija i onako kao sačekaj bre da se presvučem pogledom. Sva je sreča pa imamo komunalnu i saobraćajnu policiju i ovoj sprdačini od grada i države.
  • Sps

    28.09.2023 12:19
    Sps
    Tuzite parking servis advokatai na sud
  • pera

    28.09.2023 12:17
    podrska. najdite coveku advokata da istera to
  • Troll of sandwich

    28.09.2023 12:16
    Bahato
    "dodajući da i ako se parkirao nepropisno, to će platiti saobraćajnoj policiji"

    To sve govori o njemu. Kao u redu je da plati kaznu saobracajnoj policiji ali nece Parking servisu jer tu treba da pljudne 3 puta vise para nego za kaznu... A to ato je nekog zagradio/ugrozio to ga boli uvo.
    E tu je ceo problem naseg mentaliteta. Glumimo neku pravdu a ustvari smo bahati, nekulturni i bezobrazni.
    Parking servis ne mogu da smislim zato sto selektivno odnose kola - nece da odnesu dobre aute koji ocigledno stoje nepropisno parkirani ili one koji su parkirani na mestu za invalide jer pretpostavljaju da su auti vladajuce stranke ili mafijasa... Ali zato glume moc bad obicnim narodom sa krsevima starim 20 godina. Ili stoje i cekaju da vlasbik dodje da im da mito.
    Inace kome odnose kola auti se slikaju i snimaju kamerom pauka i imas dokaze kakl si parkirao - da li je propisno ili nepropisno i da li je u pitanju zelena povrsina
  • Hrabar

    28.09.2023 12:12
    Svaka mu čast na hrabrosti da iskaže svoje mišljenje, bez obzira da li je u pravu ili ne. U to neću da ulazim, jer ne znam celu priču.
    Samo znam da nisam ljubitelj Parking servisa, da se tako izrazim na pristojan način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna