Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Ekipe "Zelenila" dežuraju za vreme nevremena

Zbog najave promene vremena praćenog pljuskovima, grmljavinom i olujnim vetrom, večeras i noćas dežuraće dve ekipe "Gradskog zelenila", koje će u slučaju potrebe izlaziti na teren i odmah rešavati eventualne probleme izazvane nevremenom.

Na Ribljoj pijaci i LED ekrani s ponudom na tezgama

Rekonstrukcija platoa Riblje pijace trebalo bi da bude završena do oktobra, nakon čega će uslediti obnova starih betonskih tezgi, a "Tržnica" će raditi i na marketingu pa će postaviti LED ekrane osetljive na dodir, gde će turisti moći da se informišu o tome šta se na pijaci može kupiti i gde.

Počinje stručna praksa u javnim preduzećima

Univerzitet u Novom Sadu i Grad Novi Sad raspisali su konkurs za univerzitetski program profesionalne prakse za 2015. godinu koji će se realizovati u gradskim upravama i službama, javnim komunalnim preduzećima, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač Grad Novi Sad.

Počeo program "Ritma Evrope"

Otvaranjem izložbe radova sa internacionalnog konkursa "70 godina pobede nad fašizmom" u galeriji na otvorenom u ulici Kralja Aleksandra sinoć je počeo program Ritma Evrope.

Nagrada za kratki animirani film "Klackalica"

Kratki animirani film "Klackalica", nastao na Izbinoj radionici animiranog filma, "Izbanimaonica", osvojio je nagradu za najbolji animirani film na Festivalu filma Jugoistočne Evrope "See a Paris".