Zabava
05.04.2015.
08:12
Čak i oni najneuviđavniji znaju da postoje pravila lepog ponašanja kojih se treba pridržavati kada se pređe tuđi prag: nije poželjno doći praznih ruku, predugo se zadržavati i svuda zavirivati.
  • Dušobrižnik

    05.04.2015 14:17
    Srbijanska posla
    Em će Vas ogovarati pre dolaska, em posle Vašeg odlaska, em će Vam staviti mali milion etiketa, em će izmisliti i začiniti gomile laži o Vama,a kao svi smo mi super ...ovde se svi vole i druže...malo sutra...Iskreniji su mi u onim ledenim zemljama gde kažu da se niko ni sa kim nedruži, ovde su svi kao za drugara i društvo,a samo ogovaraju i izmišljaju sočne tračeve svojim prijateljima iza leđa, i samo se druže zbog tračeva i zabadanja nosa u tuđ život,e to niste napisali o našoj zemlji. Pogotovo matore žene imaju "iskustva" kako se prave fine,a tračariti i povređivati tuđe dostojanstvo, gade mi se te izopačene "nisam ja" ženturače!
  • 05.04.2015 10:26
    @Zavisni Novinar
    Ma, ogovaraće vas i dok odete do toaleta...
  • Zavisni Novinar

    05.04.2015 08:38
    Bez kafe i rakije nikud
    A u Srbiji je najvažnije ne otići kući prvi, jer će ostali da Vas ogovaraju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna