Autor: Express.hr

Zabava
03.04.2017.
17:17
Zombi apokalipsa neće trajati dugo, barem tako tvrdi matematički model koji je izračunao vremensko trajanje propasti ljudi, a koji je napravio naučni tim sa Lester univerziteta.
  • Jasmin

    22.06.2018 02:53
    Mozda ce mo da ga naje*emo ili mozda i ne ali ja opet vjerujem da od ovoga nece nista bit sem u filmu.
    A ako se zadesi nedo bog onda ljudi uzimajte opreme kao na primer hrana pice i oruzije a i sigurnu opremu da imate na sebi ja opet vjerujem nekako u sebi da ce biti 3 svetski rat ali sa zombijama a ako se to zadesi ostanite u vasim kucama
  • Aha

    03.04.2017 13:57
    Kod nas u Srbiji apokalipsa traje unazad 5 godina, i trajace u narednih pet godina, najmanje...
  • Lord Sit

    03.04.2017 13:05
    @Koko
    Koko, prijatelju, evo sad ću sve da vam objasnim. Zombi je biće kojem je zbog izloženosti RTS-RTV1-Informer virusu odumro mozak, pa sada baulja okolo. Sve je u njemu odavno ugašeno, samo osnovni nagon za ishranom još uvek radi. Za litru ulja i kilo šećera zombi je u stanju i da potrči ka biračkom mestu, gde mu momentalno proradi kompulsivna radnja da zaokruži broj. A glad je velika kod njega...
  • Koko

    03.04.2017 11:11
    ?
    Ne gledam seije o zombijima pa molim da mi neko objasni: ŠTA je zapravo zombi, kako TO može da bude virusno (pomalo se šalim, naravno, ali pomalo i ne), i na kraju: da li je moguće da ozbiljni naučnici sede negde, troše sredstva poreskih obveznika glupirajući se i arče vreme baveći se analizom "apokalipse zombija"?
    Ja više jednostavno ne shvatam u kakvom svetu živim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna