Autor: Novosti

Zabava
14.12.2018.
08:22
Novčanice su ispadale juče iz blindiranog kamiona na autoputu u američkoj državi Nju Džersi, a najmanje dva sudara su izazvana zbog navale vozača da ih sakupe.
  • Pokojni Čika Franja

    15.12.2018 13:06
    Feničani, baš vam hvala...
    Novac je oduvek i bio jedini pravi Idol- ljudi će mu se uvek klanjati; to je bilo i ostaće jedno večito prokletstvo... Istinski "nepokretni pokretač" svega na ovom svetu nije bog - to je novac - bio i ostaće, dok je i čoveka (čast izuzecima, ali njih je poražavajuće malo, a i oni, o kakve li ironije, istim tim novcem moraju sebi hleba kupiti - i začarani krug večito neprekinut ostaje)...
    ...bilo kako bilo, premalo je sanjara i velikodušnih, nesebičnih, koji misle i na potrebe drugih, a ne samo na sopstvene (ali, još uvek ih ima, i dobro je što je tako)...
  • Boro Čorbo

    15.12.2018 01:37
    Novac je novi bog.
  • Обсервер

    14.12.2018 11:44
    Мујо
    У давна времена чуо Мујо, да се у Америци могу наћи новци на улици, па одлучио да отпутује тамо бродом, како би се лаганим радом обогатио. И стварно, на изласку из брода, види један долар на улици, али га није узео. Каже да неће баш одмах да ради први дан.
  • Blek

    14.12.2018 10:51
    Ako si zbog parceta papira spreman da skocis pod kamion, onda to dovoljno govori o moci magije zvane "novac".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna