Autor: Beta

Zabava
09.02.2023.
05:24 > 06:10
Suosnivač rok-grupe "Pink Flojd" Rodžer Voters, koga je Rusija pozvala da govori pred Savetom bezbednosti UN, osudio je rusku invaziju, ali i one koji su je "provocirali" čime je izazvao gnev Ukrajine
  • Zemlja čudesa

    10.02.2023 17:47
    @Gojko
    EU i NATO pakt nisu "ceo svet". Istini za volju, veći deo "sveta" zabole za Srbiju i Kosovo, imaju svoje brige koje brinu.
  • Gojko

    10.02.2023 09:59
    Srbija ide uz očin celom svetu a onda se kao čudi zašto Ukrajina neće da se pokori diktatoru Putinu. Istovremeno Srbi za 3000 dinara će glasati i za crnog đavola.
  • Fejk Njuz tragač

    09.02.2023 20:20
    @UN rezolucija 106
    Jednostavnom Google pretragom se može potvrditi da se pomenute UN rezolucije 106 i 107 odnose na rat Izraela i Arapske Lige 1948. godine. Znači pomenute rezolucije nemaju nikakve veze sa Rusijom. Daljom proverom se može potvrditi da ne postoji bilo kakva "denacifikujuća" rezolucija koja Rusiji daje bilo kakva prava za intervenciju kako ste to vi opisali. Stoga može se zaključiti da je vaš komentar čista proruska propaganda i da širi dezinformacije u cilju umanjenja odgovornosti Rusije kao agresora koji je izvršio vojnu invaziju na svog suseda.
  • eh

    09.02.2023 17:47
    @crnogorac
    To niko nije sporio za Rusiju samo što je mnogo veća cenzura, medijska tiranija i propaganda upravo na zapadu.
    I slažem se za ukrajinu, slava joj, još četres dana da joj damo pa da se razilazimo.
  • Crnogorac

    09.02.2023 15:02
    Slava Ukrajini
    @Eh, eto bitno je da u Rusiji možeš iznijeti nekažnjeno svoje mišljenje.
  • Bulevarac

    09.02.2023 14:29
    Lepa i neshvaćena poruka
    Baš je lepo pričao o vojno-industrijskom kompleksu zbog kojeg osiromaše obični ljudi. Zaboravio je da pomene da Rusija procentualno od budžeta daje 2 puta više za vojsku od bilo koje razvijene evropske države, a i 25% više od SAD-a. Dakle Ruska država je spremna da više para da upravo vojno-industrijskom kompleksu nego npr. školama.
    Takođe, govorio je o zlu liberalnog kapitalizma. Liberalni kapitalizam podrazumeva da uz novac možete sve i da ste iznad zakona, kao Ruski Oligarh. Ruski. Jer Rusija, kao i Srbija, jeste primer šta radi Liberalni kapitalizam i njegov prelazak u Iliberalni kapitalizam.

    Dakle, Rusija je najviše prozvana pevačevim govorom, samo što njegov ceo govor nije prenošen u Rusiji.
  • Eh

    09.02.2023 11:19
    Jednom ćete shvatiti da je u zapadnoj formi demokratije i slobode govora potpuno nenormalno izneti mišljenje suprotno od mišljenja države. Zapadne demokratije drugačije mišljenje ignorišu, zabranjuju i na kraju zatvaraju.
  • UN rezolucija 106

    09.02.2023 11:06
    UN rezolucija 107
    Svaka čast mr.Waters mnogo istine u vašim rečima. Ali ja bi dodao nešto što mr.Waters nije mogao da zna kao ni mnogi ovde koji ovo čitaju što ne znaju. A to je da specijalna vojna operacija Rusije na teritoriji Ukrajine nije nezakonita ! Razlog su UN rezolucije 106 i 107 u kojima piše da Rusija može svugde u svetu da vojno interveniše gde se pojavi nacizam koji je ugrožava. Tako da je vojna akcija Rusije sa ciljem "denacifikacije" pravno dozvoljena i u skladu sa UN rezolucijama 106 i 107. Dodajmo ovome da je Nato bombardovanje Srbije bez ikakve UN rezolucije bilo nelegalno, a ovo što rade Rusi je u skladu sa te dve UN rezolucije ako uzmemo da se Ukrajinska vojska godinama slikaju sa kukastim krstovima i progonili su Ruse, "denacifikacija" je opravdana i pravno utemeljena u UN-u u kojem Rusija ima pravo da vojno to suzbija.
  • Robot

    09.02.2023 10:01
    To bre
    Voterse Srbine.
  • Animal

    09.02.2023 09:17
    Waters: daje izjavu u un
    Botovi: masovno kupuju pink floyd cd-ove
  • Limanac

    09.02.2023 09:16
    Usudio se da kaže nešto protiv vojno-informativnog kompleksa.
  • Simbad

    09.02.2023 08:34
    Doziveli
    Licemerje današnjeg sveta je ogromno. U pitanju su nadnacionalne priče. U suštini par ultra bogatih i bolesnih porodica se igra sa ostatkom sveta. Svi vi sto se glozite ko je za koga malo prst na celo. Samo pogledajte šta su od naše države napravili i koga nam sve instaliraju da nas pravi budalama. Sve ide po planu, ko zna kom ali ide. Brine me jedino što je kako god se okrene rezultat narod sa manje prava. Razmišlja li neko o slobodi?
  • Samo kazem

    09.02.2023 08:27
    Gora stvar od ociglednih ljigavaca su prikriveni ljigavci. Prikriveni velom "demokratije i borbe za slobodu".
  • boger

    09.02.2023 08:20
    pink pank
    Kada uđeš u septičku jamu politike ne možeš da izađeš neumazan izmetom.
  • ex chapman

    09.02.2023 08:16
    tuzno
    oh, kako je to tuzno kad neki prokisli politicar drzi predavanje legendi rocka :) vrlo me podseca na situacije kad Vucic i njegovi "vukovi" (citaj kerovi) laju na Seku Sabljic ili Duska Vujosevica...
    balon sa kukastim krstom mogao bi bas da naduva ambasador Ukrajine, s obzirom da se na "njegovj strani" "bore" bas ljudi koji nose kukaste krstove i slicna neo-nazi obelezja. Voters bi eventualno mogao da naduva Z-svinju, sto i nije losa ideja :D
    sve u svemu prazno puvanje i jad i beda
    a sto se tice provokacija - jeste, provocirali su ih. da li Putin to zloupotrebljava da opravda svoju agresiju? i to je tacno. situacija vrlo slicna onome sto smo imali u Hrvatskoj. ima li ikog ko moze mirne savesti da tvrdi da Srbima u Hrvatskoj nije falila ni dlaka s glave dok se nisu "pobunili"? to sto je Milosevic njihov opravdani strah zloupotrebio za svoje ciljeve, nikako ne opravdava one koji su taj strah izazvali.

  • rale

    09.02.2023 08:00
    Godinama je Ukrajina imala upozorenje od Rusije da njene granice važe dokle god se ne približavaju previše zapadu. Mediji i sa jedne i druge strane raspiruju mržnju i jednostranost. Ispada da su Rusi nekakvi Orkovi koji idu i ginu za Putina jer je on tako mahnuo rukom sa vrha planine. I jedna i druga strana ima svoje istorije i pozadine i svako pametan treba da traži mirovne pregovore jer svaki dan ubijanja je dan unazad od mira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna