Autor: Euronews Srbija

Zabava
17.10.2023.
08:19
Prema mišljenju mnogih, jedan od najboljih britanskih sitkoma svih vremena - legendarne "Mućke" - trebalo je da dobiju američki rimejk, ali taj projekat ipak nije zaživeo.
  • No joke

    14.11.2023 09:02
    Security
    Pre brat bratu 11 godina, radio sam obezbeđenje na Menhetnu u jednoj crkvi koja je pretvorena u školu. Kompanija se zvala Citadel Security, šef je bio kul, neki mladi niski lik. Bruk Šilds i Legvazijamo ili kako se beše zove, doveli decu u skolu na to neko slavlje, pričao sam sa njim upravo na temu snimanja te serije, ne više od 10 minuta. Imao je zelju da prenese tu vrstu komedije u Ameriku ali masa ovde ne konta baš taj stil. Sve u svemu, zanimljiv i veoma prijatan lik, Bruk Šilds sam samo razmenio par reči, fini neki ljudi:)
    Tog Lalagvazijama smo pre toga sreli dok sam radio selidbe isto na Mnhtn-u, kolega Kevin je odlepio od uzbuđenja, sa kamiona vrišti, smorio ga:) ali lik se i tada sa osmehom javio, brzinski. Nije on baš toliko nešto poznat, Hleb Pita style ali mi je definitivno ostao u dobrom sećanju kao dosta normalan i prijatan čovek. Aj zdrao
  • Hm

    17.10.2023 19:40
    Da većina serija su bolje originalu pogotovo Švedske i francuske korejske koje su dobile američke verzije.Mada ima i svetlih primera da je američka verzija serija bila ta koja je bolja kao što su Shameless i The Office.Ali eto npr netflix je dokazao da i ti Amerikanci i nisu toliki dobili da mora da im se pravi za sve njihove verzije serija i filmova zato što nevole da gledaju nešto sa titlovima pošto su im korejske i španske serije i poljski i italijanski filmovi na vrhu liste gledanosti.
  • Ha

    17.10.2023 19:26
    Kakva su sad smeća od serija popularna i da imaju po nekoliko sezona ovo i nije loše.
  • Y

    17.10.2023 09:24
    Y
    Nikada se tako nesto neradi sem ako neko hoce oprati novce! I u Srbiji su snimali Kamiondzije koje su cist promasaj i Sramota!
  • Aleksej

    17.10.2023 08:43
    Hm...
    Izvestaceno i nerealno, kao i sve sto Amerikanci pokusavaju da iskopiraju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna