Televizija i serija Prijatelji: Objavljen datum premijere nastavka, gledaćemo i Bekama, Lejdi Gagu, Džastina Bibera

U dugo iščekivanom specijalnom nastavku videćemo originalnu glumačku postavu i brojne poznate ličnosti.

 

Glumci serije „Prijatelji
Getty Images
Glumci serije „Prijatelji

 

Dugo iščekivani specijalni nastavak serije „Prijatelji" konačno je dobio datum premijere i trejler, čija je objava nekoliko puta bila odlagana zbog pandemije korona virusa.

Serija „Prijatelji: Okupljanje" biće dostupna na HBO Maks striming servisu od 27. maja pošto su ponovo okupili glumci iz originalne postave.

Ova serija je jedna od najvećih sitkoma devedesetih koja je emitovana do 2004. godine.

Novu generaciju ljubitelja dobila je zahvaljujući reprizama i striming servisima kao što je Netfliks.

Originalnu postavu čine tri glumice i tri glumca: Dženifer Aniston (Rejčel), Kortni Koks (Monika), Liza Kudrou (Fibi), Metju Peri (Čender), Met Leblank (Džoi) i Dejvid Švimer (Ros).

U nastavku serije pojaviće se Megi Viler (Dženis), Džejms Majkl Tajler (Ganter), Ris Viterspun (Džil) i Tom Selek (Ričard), kao i Eliot Guld i Kristina Pikles koji igraju roditelje Rosa i Monike, Džeka i Džudi.

Poznate ličnosti koje će se takođe pojaviti u nastavku su Dejvid Bekam, Lejdi Gaga, članovi grupe BTS, Kara Delevinj, Mindi Kaling, Džejms Korden, Malala Jusafzai i Džastin Biber.

U trejleru koji najavljuje nastavak objavljenom u četvrtak šest glumaca hodaju zajedno, uz poznatu pesmu iz serije „Biću tu za tebe" („I'll Be There For You"), koju izvodi bend The Rembrandts.


Glasine o ponovnom okupljanju glumaca i snimanju serije počele su još u novembru 2019. godine.

Najavljeno je emitovanje u maju 2020, ali je zbog pandemije korona virusa produkcija odložena godinu dana.

Nastavak je sniman prošlog meseca na originalnom setu u studiju Vorner Bros u Burbenku u Kaliforniji, uživo pred publikom.

Dženifer Aniston je objavila trejler na Instagramu i napisala: „Sada je zvanično! 'Prijatelji: Okupljanje' premijerno će biti prikazano 27. maja na HBOMaks kanalu - vrlo smo uzbuđeni?!".


Pogledajte i video sa glumcem Milanom Marićem o izazovima s kojima se susreo tokom snimanja serije „Porodica"


Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

  • Holivud

    14.05.2021 09:27
    Obican cash grab na ime nostalgije..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC