Glumac Metju Modin biće matičar na venčanju koleginice Mili Bobi Braun, zvezde serije „Čudnije stvari“

Metju Modin kaže da je već napisao bračne zavete za buduće mladence.
Millie Bobby Brown and Matthew Modine in Stranger Things
Netflix
Modin je tumačio ulogu naučnika i očinske figure liku koji je igrala Braun u seriji „Čudnije stvari"

Metju Modin, glumac iz „Čudnijih stvari", rekao je da će voditi ceremoniju venčanja Mili Bobi Braun, njegove koleginice iz popularne serije, i Džejka Bondžovija, sina muzičara Džona Bon Džovija.

Modin tumači ulogu doktora Martina Brenera, uslovno rečeno „tate" Jedanaestice, koju igra Braun, u Netfliksovoj naučno-fantastičnoj seriji.

Glumac je u programu Access Daily rekao da je već napisao bračne zavete.

„Imam jednu od onih licenci za sklapanje brakova, i Mili je mislila da bi to bilo sjajno, a onda je i Džejk rekao da bi to bila odlična ideja", izjavio je Modin.

Dodao je da se paru „sviđalo ono što je napisao da se uhvate za ruke i postanu muž i žena".

Ovaj 65-godišnjak je rekao da je ranije vodio samo jednu ceremoniju venčanja, ali da je to „tako lepa stvar, omogućiti paru da stupi u svetu bračnu zajednicu".

British actress Millie Bobby Brown (L) and Jake Bongiovi attend "Stranger Things" season 4 premiere at Netflix Brooklyn in New York City on 14 May 2022
Getty Images
Par na premijeri četvrte sezone „Čudnijih stvari" 2022.

Budući mladenci su u vezi od 2021. godine, a veridbu su obznanili 2023.

Na slici koju je tada objavila sa Bondžovijem, engleska glumica je napisala: „Volim te već tri leta, dušo, želim sve."

Datum njihove svadbe nije objavljen.

Braun je u februaru gostujući u emisiji The Tonight Show rekla da ju je Bondžovi zaprosio pod vodom na odmoru pošto ih je zbližila ljubav prema ronjenju.

„Daje mi školjku, ja je okrenem i ono prsten", priseća se ona.

Dok je bila pod vodom, rukom je pokazala da se slaže.

Ali je onda „stavio prsten na moju ruku i dok sam se trudila da mu pokažem, prsten mi je spao sa prsta i krenuo da tone veoma brzo, bilo je kao na filmu".

„Džejk se bacio tako duboko, ronilac je rekao: 'Ne možeš to da uradiš, tvoje uši... bukvalno će ti mozak eksplodirati'", rekla je voditelju emisije Džimiju Felonu.

Ali Bondžovi je uspeo da ga spasi i kada su izašli na površinu, pravilno ju je zaprosio prstenom koji je pripadao Braunovoj majci.

Dvadesetogodišnja glumica se proslavila kao dete igrajući u hit seriji Netfliksa, čija će predstojeća, peta sezona, biti poslednja.

Njen budući muž, dvadesetjednogodišnji Bondžovi i jedan od četvoro dece rok zvezde Bon Džovija, nedavno je dobio drugu glavnu glumačku ulogu u filmu o punoletstvu Rockbottom.

Matičar Modin je ostvario zapažene uloge u filmovima Bojevi metak (Full Metal Jacket) i Uspon mračnog viteza (The Dark Knight Rises), a pojavio se i u Oskarom nagrađenom Openhajmeru.


Pratite nas na Fejsbuku,Tviteru i Vajberu. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC