Grupa Jadranka zapošljava sezonske radnike na ostrvu u Hrvatskoj

Ukoliko ste vredni i ambiciozni, imate priliku da radite za jednog od najboljih hrvatskih poslodavaca, lošinjsku Grupu Jadranka, koja zapošljava čak 600 sezonskih radnika.

Grupa Jadranka jedna je od vodećih turističkih preduzeća u Hrvatskoj, koja već 70 godina uspešno posluje u turističkoj i trgovinskoj delatnosti. Radi se o preduzeću na ostrvu koje raspolaže sa hotelima, kampovima i trgovinama, isključivo na ostrvima Lošinj i Cres. Kao takvo, najveći je poslodavac na ovim destinacijama.

Lošinj Hotels&Villas prepoznatljiv je hotelski brend najvećeg preduzeća Grupe Jadranka, pod kojim deluje šest hotela i vile koji primaju više od 3.500 gostiju na najatraktivnijim lokacijama Lošinja. Gostima su tako na raspolaganju isključivo hoteli sa četiri i pet zvezdica. U ekskluzivnoj uvali Čikat smešten je hotel Bellevue 5*, vila Hortensia 5*, Boutique Hotel Alhambra 5*, dok je Vitality Hotel Punta 4* u Velom Lošinju, te Wellness Hotel Aurora 4* i Family Hotel Vespera 4* u Sunčanoj uvali.

Pored navedenog, Grupa Jadranka upravlja sa 11 á la carte restorana, raspolaže i velikim brojem apartmana, četiri kampa na ostrvu unutar preduzeća Jadranka kampovi d.o.o. i Kamp Slatina, te brojnim maloprodajnim i veleprodajnim objektima u sklopu Jadranka trgovine.

U poslednjih sedam godina Grupa je uložila preko 170 miliona evra, u svoje objekte i namerava u sledećem periodu da uloži još toliko. Postala je prepoznatljiva po vrhunskoj i jedinstvenoj usluzi specijalizovanoj za zdrav odmor, a samo ostrvo Lošinj, pozicionirano je kao Ostrvo vitalnosti. Samo u poslednjih nekoliko godina Grupa Jadranka dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja i nagrada upravo u kategorijama izvrsnosti i inovativnosti.

Zaposleni su ključ uspeha

U specijalizovanoj usluzi koju nude u svim svojim objektima, ključno je visoko edukovano osoblje sa razvijenim znanjima i veštinama u hotelijerstvu, ugostiteljstvu i trgovini, pa su tako upravo radnici ključ dugogodišnjeg poslovnog uspeha.

Njima se omogućuje rad u inovativnom i podsticajnom okruženju, sticanje iskustva u struci, uz iskusne i stručne mentore i uključivanje u program nagrađivanja. Na edukacije se troše višemilionski iznosi, a predvode ih vodeći interni i spoljni stručnjaci. Edukacije se sprovode kontinuirano, godišnje, a nude se i mogućnosti specijalizovanih usavršavanja (batler, concierge, somelijer). Zaposleni se odmah nakon dolaska uključuju u interne edukacije, između ostalog i u već prepoznatu Gastro akademiju u hotelu Bellevue 5*, hotelu koji je upravo proglašen od strane TripAdvisora najboljim hotelom u Hrvatskoj u čak dve od četiri kategorije.

Zaposlenima koji se istaknu svojim angažmanom, koji su ambiciozni i inovativni, nudi se i razvoj karijere u smeru specijalističkih rukovodećih pozicija, mogućnost nastavka formalnog obrazovanja i trajnog zaposlenja.

Ključne vrednosti koje Grupa Jadranka podstiče kod svojih radnika su izvrsnost, poštenje, pouzdanost, doslednost, komunikativnost i timski rad.

Najbolja potvrda da Grupa Jadranka brine i ulaže u svoje zaposlene je upravo njeno proglašenje trećim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih firmi prema istraživanju "Najbolji poslodavac 2015".

Jedinstvena ponuda za ovu godinu

Za sezonu 2017. Grupa Jadranka traži čak 600 sezonskih radnika i to u segmentima domaćinstva, kuhinje i servisa na radnim mestima konobara, kuvara/pomoćnog kuvara i spremačica, te u segmentu trgovine, proizvodnje i transporta, najviše na radnim mestima prodavaca i pomoćnih prodavaca.

Pored ugovorene naknade za rad, sezonskim radnicima osigurani su i smeštaj i obroci (bez umanjivanja plate). Troškovi sanitarnog pregleda i prevoza se takođe refundiraju.

Zbog toga, ako želite da budete deo tima prepoznatljivog po izvrsnosti, a ispunjavate uslove za rad u Hrvatskoj, pošaljite svoju molbu sa biografijom na mejl zaposljavanje@jadranka.hr, najkasnije do 28. februara.
 
Za više informacija obratite se na kontakte:
 
Jadranka d.d. – Kadrovska služba/Odjel za zapošljavanje
Dražica 1, 51 550 Mali Lošinj, Republika Hrvatska
T: +385 51 661 136; +385 51 661 133
E: zaposljavanje@jadranka.hr
Web: www.jadranka.hr
 
Više informacija na sajtu.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.