Ljajić: Zainteresovanost "Telekoma Srbija" za kupovinu "Telekoma Albanija" dobar potez

Ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić ocenio je nameru "Telekoma Srbija" da učestvuje u trci za kupovinu "Telekoma Albanija" kao "dobar i logičan potez", koji govori o snazi i potencijalu domaće kompanije.
Ljajić: Zainteresovanost "Telekoma Srbija" za kupovinu "Telekoma Albanija" dobar potez
Foto: Medija centar Beograd
Ljajić je za "Kurir" rekao da je Srbiji bitno da "Telekom Srbija" pokaže sposobnost da, pored BiH i Crne Gore, gde je već prisutan, ulaže i na druga regionalna tržišta poput Albanije.
 
"Time se ujedno povećava i vrednost naše kompanije", rekao je ministar.
 
Prema njegovim rečima, dobro je što "Telekom Srbija" učestvuje na tenderu, ali je još rano da se govori o ishodu, jer se ne zna ko su konkurenti.
  • Liman I

    02.10.2018 08:25
    Čijim biste to parama kupili, Ljajiću?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.