Ljajić: Nema zvanične ponude za "Telekom Srbije"

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da nema nikakve zvanične ponude za kupovinu "Telekoma Srbije".
Ljajić: Nema zvanične ponude za "Telekom Srbije"
Foto: 021.rs
Odgovarajući na pitanje novinara da li je stigla ponuda od američkog fonda za kupovinu 20 odsto "Telekoma" i 20 odsto Komercijalne banke, Ljajić je rekao da Komercijalna banka nije u nadležnosti njegovog ministarstva, dok za Telekom zna samo da postoji zainteresovanost.
 
"Znam da postoji zainteresovanost tog fonda o kome se govori i znam da nema nikakve zvanične ponude. Da li će biti zvanične ponude zavisi od poslovnog interesa i Telekoma, s jedne strane, i fonda s druge strane. Osim zainteresovanosti ne postoji nijedna konkretna ponuda", rekao je Ljajić.
 
List "Danas" objavio je da je američki investicioni fond "Ripplewood Advisors", preko Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, dao ponudu za državne udele od po 20 odsto u "Telekomu Srbije" i Komercijalnoj banci.
  • Sluzbenik

    12.12.2018 21:24
    Prodaja
    Ti koji hoce da kupe dobro znaju sta dobijaju. To je visoko profitabilan biznis. Kupac nece biti u problemu sa zaposlenima nego ce sve optimizovati i imati jos veci profit. Ko je iz struke razume. Oni zato i kupuju ostale. Prihodi rastu a troskovi se smanjuju.
  • Mile Do Dick

    12.12.2018 15:23
    E'o ja kupujem hahaha.
  • Bombon

    11.12.2018 08:38
    Pa kako da bude ponude? Jel ste vi normalni? U kom vi svetu živite? Pa ko će da kupi državnički aparat za kontrolu medijskog prostora sa sumnjivim kapitalom, prevelikim brojem zaposlenih i akvizicijama koje nemaju nikakvu ekonomsku logiku osim da podržavaju režim na vlasti. Nema ponuda... no s*it!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija