Porez na poljoprivredno zemljište u Prokuplju simboličnih 13 dinara godišnje

Skupština Grada Prokuplja donela je Odluku da se porez na imovinu za poljoprivredno zemljište u četvrtoj zoni drastično umanji kako bi se podstakla poljoprivredna proizvodnja.
Porez na poljoprivredno zemljište u Prokuplju simboličnih 13 dinara godišnje
Foto: 021.rs
Tako će poljoprivrednici porez na poljoprivredno i šumsko zemljište plaćati samo simbolično, odnosno za hektar zemljišta plaćaće samo 13 dinara godišnje, rečeno je danas u lokalnoj samoupravi.
 
U Lokalnoj poreskoj administraciji su rekli da će se ubuduće na osnovu odluke mesne skupštine, za gradjevinsko zemljište u četvrtoj prokupačkoj zoni umesto dosadašnjih 800 dinara plaćati 600, za poljoprivredno zemljište umesto 200, plaćaće se 90 dinara, a za šumsko zemljište umesto 150, plaćaće se 80 dinara.
  • Komit južna Srbija

    06.12.2019 18:46
    Što plačete vas dvojica? 384 n
    Ove prihode ubira opština za sebe, nije na republičkom nivou pa da razumem.
    Nego niko ne kaže kolikka je razlika u ceni zemlje u toplici a koliko u vojvodini. Hektari šuma se prodaju u bescenje zato što je ovaj kraj devastiran i bez ljudi.
    To je zato sto je država decenijama planski ulagala samo u sever i tamo uvek obezbeđivala najbolje uslove za život.
  • Bube

    06.12.2019 11:58
    Zato u Kacu,Budisavi i Kovilju otimaju da nije normalno!!!!Nesto me zanima ko koristi zemlju zadruge Kovilj koja je u stecaju????Znamo za Budisavu da je geometar Savo iz 3D sve uzurpirao i nikom nista.....
  • n

    06.12.2019 11:46
    a
    +384
    Tacno i kaze

    Harac samo Vojvodina placa....dokle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija