Pokrenut info-servis za privrednike u vezi sa virusom korona

Privredna komora Srbije pokrenula je novi info-servis povodom aktuelne situacije izazvane virusom korona, saopšteno je danas iz PKS.
Pokrenut info-servis za privrednike u vezi sa virusom korona
Foto: Pixabay
Na info-servisu privrednici mogu da pronađu sva obaveštenja o svim ključnim pitanjima u vezi sa poslovanjem u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama.
 
Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info-servisa obrate Komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.
 
"Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku", rekao je Čadež.
 
Privrednici mogu poslati pitanja mejlom na covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i broj telefona 0800 808 809.
  • Novica

    12.03.2020 18:34
    A info centar od PKS za prijavu poslodavaca koji prijavljuju minimalac a isplatu vrse u koverti? Za utaju poreza?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija