Besplatni eRačuni firmama tokom vanrednog stanja

Servis Moj-eRačun omogućava svim poslovnim subjektima koji do sada nisu prešli na bespapirno poslovanje i uveli eRačun da se u narednom periodu registruju na servis i besplatno šalju eRačune za vreme trajanja vanrednog stanja zbog virusa korona.
Besplatni eRačuni firmama tokom vanrednog stanja
Foto: Pixabay
Servis Moj-eRačun priključio se aktivnostima sprečavanja širenja epidemije, tako što su omogućili kompanijama da papirno poslovanje, koje podrazumeva fizičku razmenu dokumenata i poštansko slanje računa, besplatno zamene eRačunom, odnosno digitalnim načinom dostave, što je sigurnije za zdravlje njihovih zaposlenih i poslovanje u celini.
 
"Kako će novonastala situacija doneti velike probleme, na ovakav način jedino možemo da pomognemo time da umanjimo naplatu potraživanja činjenicom da će broj nedospelih računa biti sveden na minimum. Zajedničkim snagama omogućićemo da privreda što manje trpi u skladu sa našim mogućnostima", navode u servisu Moj-eRačun.
 
Firmama će sve do okončanja vanrednog stanja biti omogućeno besplatno postavljanje radnog procesa razmene eRačuna, pristup servisu sa bilo koje lokacije, status primljenih i poslatih eDokumenata u realnom vremenu, pomoć kod preuzimanja i slanja eRačuna, pouzdana dostava sa povratnom informacijom i veća likvidnost zbog tačnog vremena dostave računa.
 
Postojećim korisnicima servis Moj-eRačun omogućio je dodatnu tehničku podršku u slučaju rada od kuće, s obzirom na to da je pristup uslugama servisa moguć sa bilo koje lokacije. U slučaju da preduzeća ne koriste uslugu eArhiva ili nisu upoznata kako joj mogu pristupiti, kako pretraživati primljene i poslate eRačune ili kako osigurati pristup eArhivi drugim zaposlenima, tehnička služba servisa Moj proces i onlajn ili telefonske konsultacije dostupne su kao i do sada.
 
Aktivaciju naloga možete da zahtevate na OVOM LINKU.
 
Ukoliko vam je potreban savet ili podrška, osoblje servisa Moj-eRačun dostupno je na brojeve telefona: 066 810 30 56, 066 810 30 53 i 064 889 30 33.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.