Generali besplatno proširio pokrića na polisama osiguranja u slučaju bolesti COVID-19

Kompanija Generali Osiguranje Srbija odlučila je da klijentima koji imaju polisu osiguranja malog i srednjeg preduzeća i klijentima koji imaju životno osiguranje besplatno proširi pokriće u slučaju bolesti COVID-19.

Kako bi dodatno zaštitili klijente životnog osiguranja i povećali finansijsku sigurnost njihovih prodica, ova osiguravajuća kuća je preduzela posebnu meru u vidu proširenja ugovorenog pokrića.

"Svim svojim klijentima životnog osiguranja koji imaju ugovorenu bolničku dnevnu naknadu usled nesrećnog slučaja, besplatno proširujemo pokriće u slučaju hospitalizacije zbog infekcije COVID-19. Osiguranici će dobiti naknadu za dane provedene u bolnici i svim drugim centrima formiranim radi lečenja. Takođe, našim klijentima koji imaju polise osiguranja malih i srednjih preduzeća sa ugovorenim pokrićem prekida rada, poklanjamo proširenje pokrića od bolesti COVID-19. Besplatno pokriće obezbeđuje dnevnu naknadu vlasnicima malih i srednjih preduzeća i preduzetnicima za slučaj hospitalizacije u bolnici i svim drugim formiranim centrima zbog lečenja virusa korona", saopšteno je iz ove kompanije.
 
Sve informacije o besplatnom pokriću klijenti mogu dobiti pozivanjem Kontakt centra putem brojeva telefona 0800/222-555 (besplatan poziv) ili 011/222-05-55 i slanjem upita na kontakt@generali.rs.  

Generali Osiguranje je od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji klijentima omogućilo da putem digitalnih platformi, Kotakt centra i agenata obave sve poslove u vezi sa osiguranjem i dobiju svaku vrstu pomoći koja im je potrebna. Ujedno je sa kompanijama članicama Udruženja osiguravača Srbije, doniralo sredstva za nabavku respiratora, testova za korona virus, reagenasa i druge medicinske opreme potrebne tokom trajanja pandemije.

  • Zoran

    03.04.2020 07:56
    TIR sofer
    Svaka Čast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.