Menu 021

Gianluca Borrelli novi predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole Srbija

Crédit Agricole imenovala je Đanluku Borelija (Gianluca Borrelli) za novog predsednika Izvršnog odbora ove banke u Srbiji.
Info 06.04.2020. | 15:02 > 15:03

Boreli dolazi iz Italije gde je stekao 25 godina profesionalnog iskustva, radeći na značajnim pozicijama u različitim poslovnim segmentima.

Rođen je 1972. godine u Milanu, a nakon sticanja master diplome iz ekonomskih nauka, karijeru je gradio u Banca Intesa i Cariparma, koja je 2007. godine postala deo Crédit Agricole grupe. Pre angažmana u Srbiji, radio je kao generalni direktor Crédit Agricole leasing Italia, Eurofactor Italia i Crédit Agricole Carispezia.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama koje su već pokrenute od strane Narodne banke Srbije i Vlade. Kao deo Crédit Agricole grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, mi ćemo uraditi sve što je potrebno kako bismo podržali realnu ekonomiju i sigurnost štednje naših klijenata.

Udvostručili smo napore da sagledamo potrebe svojih klijenata i da im svakodnevno pružamo podršku u vezi sa digitalnim servisima banke. Pokrenuli smo i nekoliko inicijativa poput besplatnog dozvoljenog minusa za sve zdravstvene radnike koji se bore u prvim redovima, i kojima bih ovom prilikom želeo lično da se zahvalim. Crédit Agricole Srbija želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta, čvrsto sam uveren u brz oporavak i zasluženu pozitivnu budućnost Srbije
", izjavio je Boreli.  

Kao novi predsednik Izvršnog odbora, Boreli biće odgovoran za poslovanje Crédit Agricole banke u Srbiji, koja sa svoje 74 filijale i preko 900 zaposlenih, pruža usluge za gotovo 300.000 klijenata.

Autor: Zakupljen prostor
Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
O nama Oglašavanje Kontakt Impresum Uslovi i pravila korišćenja Pošalji vest