Kuvar Gordon Remzi zbog pandemije primoran da zatvara restorane

Poznati škotski kuvar Gordon Remzi (54) otkrio je da je izgubio 57 miliona funti (66 miliona evra), jer je bio primoran da zatvori restorane prošle godine.
Kuvar Gordon Remzi zbog pandemije primoran da zatvara restorane
Foto: Youtube screenshot (Kitchen nightmares)
Kuvar, koji poseduje 35 restorana i planira da otvori još pet u ovoj godini, priznao je da je bio "opustošen" zbog finansijskih posledica pandemije kovida, a samo u januaru je izgubio 11,5 miliona evra za rezervacije u tom mesecu zbog trećeg zaključavanja, preneo je Dejli mejl.
 
Gordon Remzi je otkrio da je bio primoran da otkaže 22.000 rezervacija za njegove restorane u decembru, jer je Engleska stavljena pod jake restriktivne mere.
 
"U decembru smo imali gubitak od 11,5 miliona evra rezervacija koje su nestale preko noći. Od 19. marta do 3. februara izgubili smo 66 miliona evra", rekao je poznati kuvar za list San.
  • Ljubo Krajisnik

    24.02.2021 16:46
    zutac
    U bas mi zao ovog pompeznog lika. I zamisli budale koje idu u "Restorane Gordona Remzija", a kuvar nije On nego neki levak. Ionako prodaju maglu i on i onaj Dzejmi Oliver. Pa ko na ovom svetu trazi da jede nesto iz "Engleske Kuhinje"?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.