Burger King dolazi u Srbiju

Američki lanac restorana Burger King planira dolazak na srpsko tržište, nezvanično saznaje Retail Serbia.
Drugi po veličini lanac restorana brze hrane u svetu, prve restorane otvoriće u narednih godinu dana u retail parku i šoping molu, prenosi taj portal.
 
Burger King je postavio visoke standarde kod izbora dobavljača sirovina koji nalažu da se burgeri prave od 100 odsto govedine bez konzervansa i aditiva. Kako prenosi Retail Serbia, jela se u Burger King restoranima pripremaju na licu mesta po porudžbini, što znači da nema već pripremljenih jela.
 
Osnovan 1954. godine, Burger King posluje sa više od 18.000 restorana u više od 100 zemalja.
 
U ovom regionu lanac posluje u Hrvatskoj, Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Severnoj Makedoniji, Albaniji i Grčkoj.
  • Hyato

    07.02.2022 14:36
    Realno
    Mek opstaje, KFC dobro gura pa će i Burger King. Ja iskreno pljesku kupujem samo na jednom mestu i nigde više. Nemam poverenja. Gledala sam kako dovoze meso u sedištu motora,neka hvala.
  • Kupujmo domaće

    10.05.2021 16:12
    Pljeske su zakon
    Ceo ovaj region je poznat po odličnom roštilju. Nadam se da ćemo svi, na obostrano zadovoljstvo, i dalje jesti kod domaćih roštiljdžija. Podržite malog preduzetnika.
  • dz0

    07.05.2021 21:17
    Nije toliko do ukusa i forme, dobra stvar ovih velikih lanaca je kontrola kvaliteta. Nema podmetacine, sve je sveze, odavno su raskinuli sa onim plasticnim burgerima i mek i king... ima siroke ponude i mesecnih akcija svaki mesec,... mada ne treba jesti cesto nikakve rostilje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija