EPS traži konsultanta za modernizaciju sistema transporta u TENT-u A

Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije raspisalo je javnu nabavku za konsultantske usluge.
EPS traži konsultanta za modernizaciju sistema transporta u TENT-u A
Foto: Pixabay
U konkiursu stoji da traže konsultantske usluge na izradi tenderske dokumentacije, klarifikaciji i evaluaciji ponuda za izbor projektanta i izvođača radova na modernizaciji sistema transporta pepela, šljake i gipsa u TENT-u A.
Konsultantske usluge obuhvataju pomoć pri izradi tenderske dokumentacije za izvođenje koja koja će se bazirati na idejnom projektu, a koji će poslužiti kao podloga za izgradnju sistema po fazama.
Rok za podnošenje ponuda je 18. januar 2022. godine.

Teme

EPS
  • Goofy

    22.12.2021 08:59
    U EPS jos uvek postoje strucni ljudi, ali su preoptereceni (izmedju ostalog i zbog razloga koje navode komentatori ove vesti). Drugo, sasvim je uobicajeno angazovanje eksternih konsultanata na slozenim, multidisciplinarnim projektima (na kojima postoje specificni tehnicko-tehnoloski poslovi). At last but not at least, upamtite - cak i nakon nedavnih finansijskih gubitaka zbog kolubarskog "uglja" (citaj: blata) koji je pogasio kotlove u TENT A i B, EPS je i dalje energetski i privredni subjekt koji puni budzet Republike Srbije, a ne prazni ga (barem ne neprestano, kao neki drugi).
  • Mile rent-a mozak

    21.12.2021 19:26
    Postoji li još neki uslov osim članske karte i vozačke dozvole?
  • .

    21.12.2021 19:19
    Političko zapošljavanje je rezultiralo tolikom nestručnošću da svi "stručnjaci" u EPS-u nisu dovoljni, nego treba uvoziti stručnjake sa strane i skupo ih plaćati našim novcima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.