UniCredit Banka: "Sa nama ubirate plodove rada" - krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta

Oko 70 odsto ukupne teritorije Srbije je poljoprivredno zemljište, dok je 30 odsto pod šumama.
Pokazalo se da je ulaganje u obradivo zemljište jedino ulaganje koje sigurno donosi zaradu, ali cena zavisi od regiona. Odluka o kupovini zemljišta treba da bude dobro promišljena i obavezno doneta uz savetovanje sa stručnjakom, u najboljem slučaju sa agronomom. 
 
Dodatno, kupovina zemljišta zavisi od toga šta je cilj kupovine zemlje - da li je odmor u prirodi ili hobi ili pokretanje proizvodnje za obezbeđivanje egzistencije. Takva odluka, pre svega, treba da bude rezonski doneta i pre nego što se neko odluči, on mora da napravi svoj biznis plan. 
Važno je odabrati i pravog finansijskog partnera koji može da pruži kreditnu podršku, ali i da bude na raspolaganju za sve savete oko vođenja finansija. Koliko je značajan sektor poljoprivrede pokazala je UniCredit Banka, kao istinski partner, koja na raspolaganju ima agro stručnjake koji razumeju potrebe poljoprivrednika i koji su uvek tu baš tada kada su im potrebni. 
 
UniCredit Banka Srbija se može pohvaliti širokom lepezom kredita namenjenih poljoprivredi, za osnovna, obrtna i trajno obrtna sredstva, poljoprivrednu mehanizaciju, kupovinu poljoprivrednog zemljišta, kao i kredite za kupovinu, izgradnju i dogradnju poljoprivrednih objekata. 
Krediti za kupovinu poljoprivrednog zemljišta u ovoj banci su jedni od najpovoljnijih na tržištu. Mogu se uzeti dinarski ili indeksirani krediti u EUR, sa rokom otplate do 12 godina i uz grejs period do 6 meseci. Kredit je moguće isplaćivati u mesečnim, tromesečnim i šestomesečnim anuitetima. Obezbeđenje kredita se određuje u koordinaciji sa Bankom, a u zavisnosti od iznosa i ročnosti kredita.
 
UniCredit Bank Srbija tradicionalno, i ove godine učestvuje na 89. međunarodnom Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, pod sloganom "Sa nama ubirate plodove rada", na kojem predstavlja svoju ponudu kredita. Sve informacije o redovnim i specijalnim ponudama poljoprivrednih kredita, zainteresovani klijenti mogu da dobiju na štandu UniCredit Banke na Novosadskom sajmu ispred Master hale, kod savetnika za agrobiznis koji su na raspolaganju za sva pitanja o dostupnim proizvodima i uslovima, ili kod poslovnih partnera, prodavaca mehanizacije.

Podrži 021

021 je pokrenuo svoj gift shop - Shopins.rs, a kupovinom nekog od artikala direktno podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako bio velik ili mali, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Blumberg: Rusiju sati dele od bankrota

Rusiju sada "dele sati" od tehničkog bankrota zbog sankcija koje joj je nametnuo Zapad, jer u nedelju ističe grejs period za plaćanje oko 100 miliona dolara spoljnog duga, objavio je Blumberg.

Gde je najlakše obogatiti se?

Harald Eja (56), norveški sociolog, analitičar i pri tom humorista i stendap komičar, godinama se bavi analizom bogatih ljudi i svetskom raspodelom bogatstva.

Najki napušta Rusiju

Američki proizvođač obuće i odeće Najki odlučio je da napusti Rusiju, saopštila je kompanija na svojoj veb stranici.

Inflacija u SAD: Rat kao izgovor

Inflacija je najveći unutrašnji problem u Sjedinjenim Državama, prema priznanju samog predsednika Džozefa Bajdena, ali i ocenama 70 odsto anketiranih Amerikanaca, prenose američki mediji.

Bajden planira sankcije za rusko zlato

Američki predsednik Džo Bajden i najviši zvaničnici zemalja članica G7 trebalo bi da se usaglase oko zabrane uvoza novih količina zlata iz Rusije u okviru jačanja sankcija zbog napada na Ukrajinu.