Tviter: Nismo prekršili nijednu obavezu iz dogovora sa Ilonom Maskom

Kompanija Tviter saopštila je da nije prekršila nijednu obavezu iz dogovora o preuzimanju sa šefom kompanije Tesla i "SpaceX" Ilonom Maskom, koji je odlučio da odustane od kupovine.
Tviter: Nismo prekršili nijednu obavezu iz dogovora sa Ilonom Maskom
Foto: Pixabay
Mask je u petak objavio da odustaje od namere da preuzme kompaniju za 44 milijarde dolara, tvrdeći da Tviter nije otkrio važne informacije, kao što je konkretan broj lažnih naloga i neželjene pošte, prenosi Rojters.
Uprava Tvitera saopštila je ranije da je opredeljena za zatvaranje transakcije po ceni i uslovima dogovorenim sa Maskom i da planira da pokrene sudski postupak radi sprovođenja sporazuma o spajanju.
Podsetimo, povodom ranijeg pisanja da je Tviter najavio da će tužiti Maska i da će ga prisiliti da završi preuzimanje te kompanije za 44 milijarde dolara on je putem fotografija reagovao na mrežama.
 
Uzdržavši se od bilo kakvih sopstvenih reči,  Mask je objavio na Tviteru mim sa svojim slikama na kojima se smeje natpisima koji prepričavaju sled događaja oko njegove ponude za preuzimanje Tvitera u poslednjih nekoliko meseci.
 
Fotografije nasmejanog Maska prate natpisi: "Rekli su da ne mogu da kupim Tviter", onda: "Oni neće da objave informacije o botovima", zatim: "Oni sada hoće da me putem suda nateraju da kupim Tviter", a pored poslednje, koja ilustruje kako on "puca od smeha" piše: "Oni će sad na sudu morati da otkriju informaciju o botovima".
  • Rotkvarija

    12.07.2022 14:19
    Balansero
    On nema ni kinte, kamoli 44 milijarde nečega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Mali: Od 1. maja jeftiniji gas za privredu

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je jedan od najvažnijih rezultata upravo završene Misije MMF postignuta saglasnost u vezi sa promenom metodologije obračuna cene gasa za privredu.