Danas izvlačenje dobitnika dva stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano danas u 18 časova, u direktnom prenosu na prvom programu Radio televizije Srbije.
Danas izvlačenje dobitnika dva stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"
Foto: Pixabay
Kako je saopštila Kancelarija za saradnju s medijima, za nagradnu igru vladalo je veliko interesovanje građana, a do sada je skenirano 41,1 miliona računa.j
Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.
Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja.
 
U saopštenju se podseća da pravo na učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje neophodno je imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.
 
Na aplikaciji, koja je napravljena tako da bude jednostavna za korišćenje i da se račun može brzo poslati, preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. Ovo je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije, koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, kako niko ne bi bio diskriminisan.
 
Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Ovo znači da svi građani koji skeniraju svoje račune do danas u podne, konkurišu za dva stana u prestonici koja će dobiti svoje nove vlasnike sutra u 18 časova.
 
Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine, navedeno je u saopštenju.
  • Mila

    29.01.2023 00:05
    Uzmi račun i pobedi
    Za 45 dana otkad skupljam račune,samo sam tri uspela da očitam.Poreska je morala za ovo vreme više da očita Kodovi su mi da 4broja bez slova.Koliko računa mogu da očitam.Nešto mi ovde nije jasno.
  • Ime

    28.01.2023 15:00
    Naslov
    Namešteno 190%.
  • Грађанин

    28.01.2023 14:50
    Скенирао сам преко сто рачуна и једино 2 или 3 нисам могао да очитам. Постоји мала цака за читање кода.
    Реално радници у пекарама и трафикама убијају са вероватноћом да добију али опет и то је до "нас".
    Све у свему мислим да овај начин има ефекта смањења сиве економије.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija