"Meta" priprema novi krug otkaza

Američka kompanija "Meta platforms", vlasnik Facebooka, odložila je finalizaciju budžeta za više timova kao pripremu za novi krug otpuštanja radnika, objavio je Fajnenšel tajms.
"Meta" priprema novi krug otkaza
Foto: Pixabay
Dva zaposlena u "Meti" navela su za list da poslednjih sedmica nije bilo jasno koliki će biti budžet i budući broj zaposlenih.
"Meta" je najavila ranije ovog meseca da očekuje troškove u ovoj godini između 89 i 95 milijardi dolara, a generalni direktor Mark Zakerberg je ovu godinu nazvao "godinom efikasnosti".
Aplikacija Whatsapp, u vlasništvu "Mete", otpustila je u novembru više od 11.000 radnika, što je 13 odsto ukupne radne snage.
  • NN

    12.02.2023 16:42
    .
    Da bog da svi big tech da propadnu! Napravili su zlo na ovoj planeti!
  • Zemlja čudesa

    12.02.2023 14:29
    "Društvene mreže"
    To su zapravo mreže za uzimanje para od društva glupih osoba svih kategorija. Trguje se reklamnim prostorom, privatnošću i identitetima, a sudeći po novcu koji se vrti odlično se zarađuje. Ono što treba uvek imati na umu je da NEMA NIŠTA DŽABE, sve nekako platiš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija