Francuski maloprodajni lanac dolazi u Srbiju

Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju, javlja portal Retail Srbija.
Francuski maloprodajni lanac dolazi u Srbiju
Foto: Pixabay
Filijala Carrefoura u Grčkoj potpisala je ekskluzivna prava za zastupanje Carrefoura i na srpskom tržištu. Kompanija Retail & More A.E. planira da dovede Carrefour u Srbiju, ali i na još nekoliko tržišta na Balkanu, piše Retail Srbija.
 
Grčka kompanija je u saradnji sa partnerima u Bugarskoj nedavno otvorila prve Carrefour supermarkete u Bugarskoj.
Novi plan predviđa da se u narednom periodu otvorio 70 novih objekata u Grčkoj i Bugarskoj.
Carrefour je tokom prošle godine preuzeo sve hipermarkete Cora u Rumuniji i najavio nove investicije.
 
Svi objekti su nedavno rebrendirani i od sada posluju pod okriljem Carrefoura.
  • novosađanin

    04.05.2024 21:53
    Najskuplji smo!
    Što ne bi dolazili, kada su nam cene u maloprodajama među najvišima u Evropi, a kvalitet može biti daleko niži nego u civilizovanim državama. Odličan posao... još da ne mora reket da se plati...
  • Ok

    04.05.2024 15:47
    Dobro je da dodje bilo koji market kod nas da bi se povecala konkurencija a cene smanjile, ali strani brendovi ovde nemaju smisla jer posluju po nasim zakonima, a to znaci male plate i nikakav kvalitet hrane.
  • CFH

    03.05.2024 07:17
    CFH
    Carrefour postoji u Bugarskoj 10 god. i više. Čuj, nedavno otvoren u Bugarskoj... Narode zaostali smo, kidaju nas u svakom pogledu, lažu, mažu... Propašće Srpski seljak, upropasti će nas zapad... Mi smo propali i upropašćeni, 33 godine nas truju i decu i unučiće i zemlju, sve nam sistem otrova,ovaj naš, srpski, ni jedan drugi.Tuga

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

"Esprit" bankrotirao u Nemačkoj

Poznati trgovački lanac Esprit podneo je zahtev za bankrot na sudu u Diseldorfu, javlja časopis TextilWirtschaft, prenosi Slobodna Dalmacija.

Povećane devizne rezerve Srbije

Bruto devizne rezerve zemlje su na kraju aprila iznosile 25,1 milijardu evra, što je najviši nivo krajem meseca od 2000. godine, od kada se prate podaci na taj način.