Estradni kompozitor na čelu beogradskih festivala

Za novog direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) na sednici Skupštine Beograda imenovan je Damir Handanović, kompozitor i producent, muzički urednik "Siti rekordsa" i TV Pink.
Ta ustanova kulture grada Beograda, u svojoj nadležnosti ima organizaciju gotovo polovine manifestacija u oblasti kulture od značaja za Beograd.
 
Na tom spisku su Međunarodni filmski festival - FEST, Međunarodni muzički festival klasične muzike - Bemus, Beogradski festival dokumentarnog i kratkometražnog filma, Međunarodni letnji festival ambijentalnih umetničkih pozorišnih, plesnih, muzičkih i vizuelnih programa - Belef, i drugi.
 
Handanović, koji će u naredne četiri godine voditi CEBEF, poznat je i po hitovima koje je komponovao za estradne zvezde poput Svetlane Ražnatović i Nataše Bekvalac, pišu Novosti.
 
"Godinama sam organizator raznih muzičkih i multimedijalnih dešavanja u Beogradu, i drago mi je što svojim radom mogu da pomognem Beograđanima da se dobro provedu, da svoje slobodno vreme odvoje za zabavu i razonodu, a to ćemo sada još više unaprediti", rekao je Handanović za Novosti. 
 
On je rekao i da je zaposlen u Pink International kao muzički urednik i savetnik za zabavni program, a da sada prelazi na novu funkciju. "Kada se organizuje bilo koji događaj, muzički, multimedijalni, kulturni, umetnički, s velikim brojem učesnika, sve se svodi na isto, i svaki čovek koji ima iskustva u bilo kom segmentu tih dešavanja može da se snađe", dodao je.
 
Handanović je naveo da ga za novu funkciju nije preporučilo pripadanje političkoj partiji na vlasti, iako je politički opredeljen, i o tome javno govori. "Ponosan sam što sam član SNS i podržavam politiku koju predstavlja predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Saglasan sam sa svim što on i njegova stranka rade za našu državu u zemlji i u svetu", dodaje on.
  • Diogen

    02.07.2018 07:39
    Sve preko veze
    Pa i pokrajinski sekretar za nauku je zaposlio ćerku u Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Novom Sadu.
  • Tea

    02.07.2018 07:12
    Lepo je objasnio estradnjak sve je to isto.Dalje ne treba čitati osetite fizičku muku ali stvarno. Vladaće pni nažalost još sto godina,trpeo je ovaj narod Turke 500 godina,a ovi su domaći.
  • Srem

    02.07.2018 06:22
    Au
    Sad ce da cveta kultura u BG kao ono cvece u saksijama na Gazeli.Ni najobicnije cvece nisu u stanju da neguju.Cija li je ono ideja bila?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.