Lungulov radi na filmu "Spomenik Majklu Džeksonu"

Režiser Darko Lungulov piše scenario za film "Spomenik Majklu Džeksonu". Kaže da mu je ideja bila priča o mladiću koji podizanjem spomenika Džeksonu pokušava da privuče medije i turiste i spasi od ekonomskog propadanja svoje selo.

Režiser nagrađivanog prvenca "Tamo i ovde" rekao je da ga je usred rada na scenariju zatekla vest o smrti kralja popa i da je zbog toga morao čak nakratko da prekine pisanje. "Bio sam zatečen. Morao sam malo da zastanem da se presaberem...ostavio sam scenario malo po strani, da prođe vreme, da vidim da li to ima smisla ili ne. Nisam baš odmah mogao da se vratim pisanju, morao sam da izmerim koliko bi ta nova činjenica uticala na gledaoce i na samu radnju", kaže režiser.

Lungulov je ovih dana nastavio rad na scenariju za film koji bi, prema njegovim rečima, trebalo da bude "tamna komedija o našim naravima". "Ovo je u stvari priča više o nama nego o Džeksonu. Vrlo malo ima tu o Džeksonu, jer suština priče nije o njemu", ističe Lungulov.

Početak snimanja "Spomenika Majklu Džeksonu" zavisiće od dobijanja sredstava putem filmskih konkursa.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.